Realityprofilen Adrian Sellevoll (23), som i disse dager er aktuell i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», har fått seg kjæreste.

Det kommer frem i en pressemelding fra Sony Music i forbindelse med slippet av låten «Vise deg verden».

Les også: Kylie Jenner sjekket inn på «Paradise Hotel»

– Låten handler om en jente som har kommet inn i livet mitt og forandret mye av mitt syn på livet. Vi har det veldig fint sammen og jeg ønsker å holde resten privat. Vi har opplevd mye sammen på kort tid og der fant jeg inspirasjon til denne sangen, sier Sellevoll i pressemeldingen.

– Vanskelig å skjule

I forbindelse med låtslippet røper Sellevoll også flere detaljer om kjæresten overfor Se og Hør.

Sellevoll legger ikke skjul på at flere har mistenkt at han har hatt en flørt på gang, men har altså ikke før nå valgt å bekrefte ryktene. Det fordi låten ville avslørt det uansett.

Les også: Isabel Raad nekter å svare pressen: – Kan ikke kneble mediene, sier presseekspert

– Når denne sangen kommer ut så er det vanskelig å skjule. Hun er på coveret, hun er på pressebildene, sier han om hvorfor han ikke har bekreftet noe før nå.

Videre kaster han rundt seg med lovord om sin utkårede, og beskriver henne som både tålmodig, varm, sympatisk og som en god støttespiller.

Kjæresten holder han fortsatt anonym, men som han selv sier i intervjuet med Se og Hør er det henne man kan se på coveret til den nye låten.

At han er forelsket er det ingen tvil om.

– Jeg er veldig, jævlig forelsket. Jeg har aldri vært forelsket før. Dette er ekte forelskelse, sier han.