Forrige uke ble artist og realitydeltaker Adrian Sellevoll (24) sykehusinnlagt med brudd i nakke og kjeve etter en fallulykke. Han delte selv bilder på Instagram der det rant blod fra munnen hans og kjeven var forslått.

«Jeg har det bra i gode hender. Takk gud for at jeg er så heldig», skrev han til bildet.

Siden har Sellevoll vært innlagt på Haukeland sykehus i Bergen. Søndag kveld kom han imidlertid med en oppdatering på Instagram der han kunne fortelle at han omsider var blitt sendt hjem fra sykehuset etter en snau uke.

Les også: Adrian Sellevolls nattbad gikk galt: – Takk gud for at jeg er så heldig

Til tross for at artisten har kommet seg trygt hjem, er det likevel en lang prosess igjen før 24-åringen kan kalle seg frisk.

Seks uker med kjevelås

Sellevoll legger ikke skjul på at han fortsatt har det vondt. I tekstmeldinger til Nettavisen skriver 24-åringen at han «har det jævlig» og at «nettene er verst».

Nå har han imidlertid tatt turen hjem til familien mens han er på bedringens vei.

– Blir seks uker hjemme hos mor med spillkonsol og Netflix. Tolv uker med krage og seks uker med kjevelås, så jeg får ikke spist all den gode maten jeg pleier på lang tid. Et rent helvete fysisk og mentalt, skriver Sellevoll til Nettavisen.

Sellevoll forteller videre at smertene etter kragebeindsbruddet fremdeles er store. I tillegg har han fått operert en del skruer i ansiktet.

– Nakkebruddet er ikke så alvorlig, men det er et nakkebrudd, skriver han.

Også lege Wasim Zahid (42) bekreftet overfor Nettavisen at ulykken kunne fått alvorlige konsekvenser, og at 24-åringen var svært heldig.

– Han har vært veldig heldig som ikke fikk en mer alvorlig skade eller mistet livet. Dette er noe jeg på det aller sterkeste vil fraråde, uttalte Zahid i et tidligere intervju med Nettavisen.

Sellevoll vet godt at han har vært megaheldig. Han har vært ute en vinternatt før, og mener det tydeligvis skal mer til for å knekke han.

– Jeg har vært utsatt for ganske mange ulykker. Blant annet skiulykken i Hemsedal når jeg skulle til sykehuset, og så krasjet vi på veien med en hjort. Jeg sprengte også øyet mitt med fyrverkeri i 7. klasse. Jeg fikk beskjed om at det var 95 prosent sjanse for at jeg ble blind på høyre øye, men jeg ser perfekt fortsatt, skriver han.

På Instagram har 24-åringen imidlertid innrømmet at han skal ta livet mer med ro fremover.

Hyller helsepersonellet

Både under sykehusoppholdet og i ettertid er 24-åringen takknemlig for all hjelp han har fått av de ansatte på sykehuset. På Instagram sin historiefunksjon takker han alle som har stilt opp for han.

«Og ikke minst alle de fantastiske sykepleierne som har holdt ut med dårlig humor, gråting, klaging og plinging i signalknappen. Dere er faen meg noe av de bedre menneskene på denne jorden. Tusen tusen takk», skrev han.

Les også: Lege reagerer sterkt på badestuntet til Adrian Sellevoll: – Potensiell dødsulykke

Ulykken til Sellevoll har satt en vekker hos flere som både kjenner og følger artisten. Siden 24-åringen ble lagt inn på sykehus har det strømmet inn med meldinger og lykkeønskninger.

– Jeg har mangfoldige meldinger og snaps. Tipper mer enn 5000 meldinger om ikke mer, skriver Sellevoll til Nettavisen.