– Jeg har det bra i gode hender. Takk gud for at jeg er så heldig», skriver Sellevoll på historiefunksjonen på Instagram onsdag kveld.

Han opplyser om at han har et brudd i nakken og tre «ganske heftige» brudd i kjeven på høyre side.

– Mindre skader over alt, legger han til.

Realitykjendisen er kjent fra «Ex on the beach» skriver på videre at ulykken skjedde da han skulle hoppe fra et tak i forbindelse med «nattbad i byen». Første gangen gikk det fint, men andre gang gikk det galt.

På grunn av at han var våt, skled 24 åringen da han skulle hoppe en andre gang og traff kaien med hodet først, opplyser Sellevoll.

– Jeg var jævlig heldig. Pass på hverandre og ikke ta dumme valg som potensielt kan ødelegge for resten av ditt liv, avslutter han på Instagram.

Sellevoll har figurert i en rekke realityprogrammer de seneste årene. I tillegg til nevnte «Ex on the beach», der han først ble kjent i 2018, har han vært med på «71 grader nord» og «Skal vi danse».

Samme år som ha var med i «Ex on the beach», debuterte han som artist med låten «Ha meg». Debutsingelen har blitt strømmet over ni millioner ganger på Spotify i skrivende stund. Onsdag slapp han nye låta «Naken».

Nettavisen har forsøkt å få kontakt med Adrian Sellevoll, men har foreløpig ikke fått svar.