Mandag ettermiddag la skuespilleren Aksel Hennie ut et innlegg at han blødde kraftig fra et sår i hodet på Instagram. Totalt består innlegget Hennie har lagt ut av to bilder av skaden, og en video. I videoen sier Hennie «Lager film». Om Hennie har skadet seg i dag, eller ved en tidligere anledning, er ikke kjent.

Les også: Filmfotograf skutt og drept på Alec Baldwin-innspilling i USA

Blodig skade

Filmstjernen skriver at det har skjedd en ulykke på filmsettet. Til hvilken film innspillingen var til, er ikke kjent. Men Hennie er ifølge nettstedet Cinema i gang med innspillingen av krigsfilmen «Immortal» i Finland.

– Enda et eksempel på at livet er fullt av farer. Vi kan prøve å klandre seg selv og andre, lage regler eller på andre måter regulere konsekvensene av våre handlinger, men ulykker vil fortsette å skje så lenge mennesker er involvert, skriver han til sine følgere.

På Instastory, som er en tjeneste der man kan legge ut video og bilder midlertidig på Instagram, har Hennie lagt ut et videoklipp av at han får legebehandling av såret i hodet.

– Hva er det finske ordet for bedøvelse, spør Hennie legen som behandler ham på engelsk.

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra Aksel Hennie, men har ikke lykkes med å oppnå kontakt.

Også Hennie' agent, Martin Braathen vil ikke kommentere saken ytterligere, og sier til Nettavisen at de i hovedsak ikke kommenterer Hennie sitt privatliv.

Les også: Dwayne «The Rock» Johnson hyller nordmann i intervju med Nettavisen: - Ville elsket å jobbe med ham igjen

Fryktelig ulykke

Slik Hennie fremstiller det, ser det ut til at det etter forholdene har gått bra med den norske skuespilleren. Det gjorde det ikke på settet til Alec Baldwins westernfilm «Rust», forrige uke.

Da skjøt filmstjernen to personer da han ifølge rettsdokumenter øvde på å sikte mot kamera med en rekvisittpistol. Pistolen, som Baldwin trodde var ufarlig, gikk av.

Les også: – Alec Baldwin har kansellert alle fremtidige prosjekter etter dødsulykken

Filmfotografen Halyna Hutchins døde av skadene hun ble påført, mens filmens regissør, Joel Souza, ble skadet.

Hennie er ikke den første norske skuespilleren, som pådrar seg en skade i sammenheng med en filminnspilling.

Oftebro ble alvorlig brannskadet

I 2018 ble Jakob Oftebro alvorlig brannskadet på settet til spionthrilleren «Hamilton», da en flaske med brennbart materiale traff han i ansiktet.

Selve innspillingen fant da sted Sverige, og Oftebro måtte på sykehus. Saken ble også etterforsket av politiet.

– Jeg var så redd for at ulykken skulle gjøre at jeg skulle få sceneskrekk, at det skulle være en traumatisk opplevelse som gjorde at jeg ikke ville være skuespiller lenger, sa Oftebro til NRK.

det hadde dog ulykken ikke. For i etterkant har skuespilleren bidratt i en rekke TV-serier og filmer.