I januar var gleden enorm for mange da HBO kunne fortelle at det kom en splitter ny oppfølger til den ikoniske TV-serien «Sex and the City».

Gjennom den nye serien, som har fått navnet «And Just Like That...», møter vi de gamle kjenningene Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) og Miranda Hobbs (Cynthia Nixon).

Serien har allerede mottatt kritikk fordi HBO har sluppet mange «spoilere» på sosiale medier de siste månedene.

OBS: Også denne saken inneholder avslørende detaljer om første episode av serien, så hvis du ikke vil vite noe, bør du lese en av våre andre saker, som for eksempel denne: Khloé Kardashian hinter om farskapsdramaet til Tristian Thompson: – Ikke riv meg i filler

Første episode av «And Just Like That» hadde premiere torsdag 9. desember, og mot slutten av episoden blir det svært dramatisk.

Mr. Big (Chris Noth) og Carrie er fremdeles sammen, men velger forskjellige planer mot slutten av episoden. Carrie går på en pianoforestilling, mens Mr. Big kjører en spinningøkt hjemme, på en Peloton-spinningsykkel. Det skal vise seg å bli skjebnesvangert.

Etter økten får han hjerteinfarkt, og segner om på vei inn i dusjen.

Episoden avsluttes med at Carrie finner Mr. Big på baderomsgulvet, der han dør i armene hennes.

Likevel er ikke historien over. For etter episoden ble sluppet har Peloton-aksjen stupt med hele 11 prosent, melder TMZ.

Nettstedet skriver at Peloton tillot at spinningsykkelen ble brukt i showet, men hadde ikke anelse om hva som kom til å skje. De leide til og med ut en av deres stjerneinstruktører, Jess King, til showet. Det kan det hende de angrer på nå.