Forrige uke kom den tragiske nyheten om at skuespiller Alec Baldwin ved et uhell hadde avfyrt et skudd under innspillingen av westernfilmen «Rust», noe som førte til at kamerasjef Halyna Hutchins ble drept og regissør Joel Souza ble sendt til sykehus.

Les også: Filmfotograf skutt og drept på Alec Baldwin-innspilling i USA

Hendelsen har i ettertid blitt beskrevet som en tragisk ulykke, og en knust Baldwin har uttrykt at han er i sjokk og sorg etter ulykken.

«Det finnes ikke ord for å beskrive sjokket og sorgen etter den tragiske ulykken som tok livet av Halyna Hutchins, en kone, mor og vår dypt beundrede kollega», skrev Baldwin på Twitter etter hendelsen torsdag forrige uke.

Kansellerer alle prosjekter

Nå forteller en kilde til People at Baldwin har kansellert alle sine andre prosjekter, og vil bruke tid for seg selv da det har hjulpet ham i vanskelige tider tidligere.

– Det er slik han håndterer harde tider. Når han går gjennom vanskelige ting, fjerner han seg fra offentligheten, sier kilden til nettstedet.

Les også: Politiet etterforsker dødsulykken på Alec Baldwins filmsett

Kilden sier også at Baldwin var hysterisk og utrøstelig i timevis etter dødsulykken torsdag forrige uke.

– Alle vet at dette var en ulykke, men han er helt ødelagt.

Samlet inn millionbeløp

Ulykken har rystet filmbransjen, og fredag valgte International Cinematographers Guild Local 600, en arbeidsforening som representerer medlemmer som jobber innen film og TV, å opprette en GoFundMe-side i Hutchins minne.

Ifølge Insider hadde har siden samlet inn over 100.000 dollar på bare 24 timer, og mandag morgen norsk tid har over 2500 donasjoner blitt gitt. Beløpet er i skrivende på over 200.000 dollar, nesten 1,7 millioner norske kroner.

Les også: Våpen avfyrt på Baldwins filmsett også før dødsskytingen

«Til minne om Halyna har Local 600 opprettet denne GoFundMe-siden for å hjelpe til med å samle inn penger til familien hennes i denne vanskelige tiden. Vi oppfordrer deg å donere hvis du kan», står det på siden.

Hutchins etterlater seg mann og en ni år gammel sønn.