«Leo. 04.07.20» skriver Fuentes på Instagram søndag kveld.

Dette er hans andre barn sammen med kona Christina Fuentes. Fra før har paret sønnen Max som de fikk i 2016. Nyheten om sønnen Leo, delte de 2. juledag 2019. Da skrev paret følgende på Instagram:

«Christina Fuentes, Max og jeg er kjempeglade for å kunne dele denne fine nyheten !! Den lille krabaten forventes juli 2020!»

Les også: Alejandro Fuentes og kona blir foreldre igjen

«Helt ærlig , hvor mange av dere så dette komme? Jeg gleder meg til å enda mer liv og leven i hus. VI KAN IKKE VENTE Å MØTE VÅR BABY !! Ahhhhhhh !!!!!! Hva tror du det er ? Gutt eller jente?», skrev Fuentes videre.

Det viste seg at Fuentes traff godt på tidspunktet, nå som sønnen Leo kom til verden den første uka i juli 2020.

Ble far i 2016

Fuentes giftet seg i 2014 med Christina Kobbeltvedt (nå Fuentes), og to år senere fikk de sønnen Max. Da hadde paret vært sammen siden 2007.

Les også: Alejandro Fuentes avslører ekstrajobb: - Folk blir litt satt ut når jeg kommer på døra

Etter at artisten fikk sønnen Max, sa Fuentes at det «endret alt», fordi han fikk en større mening med livet og opplevde et større ansvar enn tidligere. De siste årene har 32-åringen jobbet med andre ting som er ganske langt unna musikken. Han har jobbet frilans som personlig trener, men også vært Foodora-bud.

Kjent fra «Idol»

Sangeren ble først kjent fra talentkonkurransen «Idol» i 2005, da han kun var 17 år gammel. Senere hadde han stor suksess med gruppen «Lind, Nilsen, Fuentes, Holm», en gruppe bestående av ham, Espen Lind, Kurt Nilsen og Askil Holm.

Se det emosjonelle møtet mellom artistene ti år senere:

De gjorde stor suksess sammen i 2009, så tok de en lang pause før det ble et comeback med norgesturné i 2019. Han deltok også i Melodi Grand Prix i 2018 med låten «Tengo Otra».