I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Onsdag gikk rapper Amber Rose (37) hardt ut mot kjæresten Alexander Edwards og hevdet at han hadde vært utro mot henne med hele 12 kvinner.

I flere innlegg på Instagram anklaget hun kjæresten for utroskapen, og ga en klar beskjed til de 12 kvinnene han skal ha vært utro med.

Les også: Amber Rose anklager kjæresten for et dusin utroskap

«Jeg er lei å bli utsatt for utroskap og å bli satt i forlegenhet i kulissene», var blant annet noe av det som sto i meldingen. Rose nevnte ikke Edwards, men det ble fort klart at det var han det var snakk om.

Les også: Britney Spears under etterforskning

- Jeg elsker damer

Nå bekrefter også Edwards selv at han har vært utro mot Rose.

Det gjør han under en livesending på Instagram, sammen med DJ Big Von. Under livesendingen ble han i følge People spurt om hva han mente om Roses innlegg.

- Jeg tenkte «faen, jeg ble tatt på fersken». Jeg har blitt tatt før, nå har hun tydeligvis fått nok, svarte han og fortsatte:

- Men jeg elsker henne da. Hun er min beste venn og moren til sønnen min. Jeg elsker stesønnen min også. Men, jeg elsker damer.

Les også: Dette er trendene du bør slenge deg på nå

Edwards fortsetter med å si at han tror ingen kan bli ordentlig lykkelige eller suksessfulle om man ikke er seg selv fullt ut.

- Det er bare den jeg er, og det er ikke sånn hun ønsker å bli elsket.

Han legger til at Rose skal ha prøvd å holde ut og se en annen vei, men at hun ikke kunne gjøre det lenger og at han ikke er sint på henne for det.

- Jeg vet at jeg kan slutte å være utro. Jeg kan gi henne seks gode måneder og bare frarøve meg selv fra min ekte natur så lenge jeg klarer, men jeg vil ikke leve på den måten.

Paret har sønnen Slash Electric sammen på nesten to år, i tillegg til har Rose en 8 år gammel sønn, Sebastian Taylor med eksmannen Wiz Khalifa.

Les også: Tidligere forretningspartner saksøker «Sinnasnekker'n» – krever millioner etter konflikt

Mener noen ønsket å ta liv av han

Tidligere basketspiller og eksmannen til Khloe Kardashian, Lamar Odom (41) ble i 2015 hastet til sykehus etter at han ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada.

Det var en av de ansatte ved bordellet som fant Odom, som angivelig skal ha hatt en miks av ulike typer narkotika i kroppen.

Han lå lenge i koma, og situasjonen var kritisk. Da var det overhengende fare for at nyrene og andre vitale organer var i ferd med å svikte og de pårørende måtte forberede seg på det verste.

Les også: «Funkyfam» tilbake med ny sesong

Til tross for at Odom og Kardashian på det tidspunktet var separert etter et turbulent ekteskap, vek ikke Kardashian ifra eksmannens side etter at han ble innlagt på sykehus.

I ettertid har Odom beskrevet den tiden før overdosen som en tung periode, og han har tidligere hatt rusproblemer. I 2017 fortalte han at overdosen var et selvmordsforsøk. Nå kommer han derimot med en annen forklaring.

Les også: Emma Ellingsen avslører dobbel programlederjobb

Til Addiction Talk sier han at han ikke tok noen narkotiske stoffer den kvelden, og at han var «virkelig såret» og «flau» da han våknet fra koma, og fikk vite at han hadde fått i seg narkotika.

- Jeg tok ikke noe den kvelden, påstår han og fortsetter:

- Jeg var virkelig såret og på en måte redd fordi noen hadde akkurat prøvd å ta livet av meg.

Anklaget eieren

Dette er derimot ikke første gang Odom har påstått at noen andre hadde skyld i overdosen.

Les også: Dette skjer med «God kveld Norge» når Marte Bratberg går ut i mammapermisjon

I 2019 hevdet han at bordelleieren Dennis Hof, eller noen ansatte ved bordellet, var ansvarlig for overdosen.

- Jeg tror Dennis Hof... jeg vet ikke hva han hadde i mot meg, men for å være ærlig, tok jeg ikke stoffer den kvelden. Så jeg vet ikke om han prøvde å forgifte meg, eller hva. Han prøvde å drepe meg, sa Odom på The View i 2019 i følge Page Six.

Hof døde i 2019 av et hjerteinfarkt.

Stor lettelse å bli diagnostisert

Den amerikanske artisten og skuespilleren Selena Gomez (28) har i flere år vært åpen om sine psykiske problemer og depresjoner.

Les også: John Arne Riise åpenhjertig etter bruddet: – Trives best som singel

I fjor ble det også kjent at hun hadde fått diagnosen bipolar lidelse. Til Elle forteller Gomez at det var en stor lettelse å få diagnosen.

- Det føltes som mange kilo falt av skuldrene mine da jeg fant det ut. Jeg kunne ta et dypt magedrag og tenke «okay, det forklarer så mye», forteller hun og fortsetter:

- Det var så mye som kunne tatt knekken på meg. Hver gang jeg gikk gjennom noe, kunne jeg tenke «Hva mer? Hva mer er det jeg er nødt til å måtte takle?».

I tillegg til sine psykiske utfordringer, har ikke Gomez sluppet unna fysiske problemer.

Blant annet har hun snakket ærlig om utfordringene hun har hatt grunnet den kroniske betennelsessykdommen Lupus, som krevde at hun måtte gjennomgå en nyretransplantasjon i 2017.

Nylig raste hun mot TV-serien «The Good Fight» etter at de vitset om nyretransplantasjonen hennes i en av episodene.

Les også: Daniel Craig nekter å etterlate barna milliard-arv: – Om du dør rik, har du mislykkes

Det er en av scenene i serien som fikk Gomez og fansen til å reagere, hvor karakterene har en idémyldring på hvilke vitser som passer seg i en TV-serie. Gruppen lurer videre på hvilke temaer man helst bør unngå, hvor karakteren Jay understreker at komikere nå for tiden «trenger tillatelse for å vitse».

De konkluderer med at det som er tabu, altså ikke er lov å lage humor på, er nekrofili, autisme og «Selena Gomez’ nyretransplantasjon».

«Jeg er ikke sikker på hvordan det å skrive TV-vitser om organtransplantasjon har blitt en greie, men sånn har det dessverre blitt. Jeg håper at ved neste skriveseanse, når en av disse smakløse vitsene blir presentert, at det umiddelbart blir tatt opp og ikke kommer på skjermen.» skrev Gomez på Twitter.

Avkrefter «Harry Potter»-ryktene

Det er nok en skuffet fanskare som sitter igjen etter «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffes siste intervju.

En god stund har det nemlig gått rykter om at Radcliffe skulle returnere til Potter universet, i en oppfølger til de populære filmene. Men den gang ei.

Ryktene oppsto etter at Radcliffe var gjest i en podkast hvor han ble spurt om hvilken «Harry Potter»-karakter han ønsket å spille om han skulle ta en annen rolle (enn Harry Potter).

Les også: Ireland Baldwins nakentatovering vekker oppsikt: – Er det Kendall Jenner?

Så da SiriusXM spurte om hvor lang tid det tok før en produsent tok kontakt etter den podkasten, så Radcliffe seg nødt til avkrefte ryktene.

- Nei, det skjedde ikke. Om jeg husker riktig var spørsmålet hypotetisk om hvilken annen karakter jeg ville spilt i filmene, sier han og fortsetter:

- Det vil nok alltid være litt snakk om det i media, men det virker mer seriøst der enn det egentlig er. Jeg har aldri blitt kontaktet av noen om en oppfølger til «Harry Potter». Så jeg tror nok ikke det er noe som kommer.

Les også: Sexolog Iselin Guttormsen går ut mot liggeliste-hets: – Plutselig «slutshaming» på høyt nivå