I slutten av mars delte influenser Alexandra Joner (33) nyheten om at hun har blitt singel.

Influenseren og investor Runar Vatne (49) hadde vært kjærester siden 2012, og i tiden etter bruddet har Joner gitt tydelig uttrykk for at hun har hatt det tøft og at det var en svært privat sak for de to.

Les også: Brudd for Alexandra Joner: – En svært privat sak

Samlivsbruddet betydde også at Joner var på flyttefot. Nå har hun funnet seg en ny leilighet i hovedstaden, nærmere bestemt i bydelen St. Hanshaugen i Oslo.

Joner har selv sagt lite om boligkjøpet frem til nå. På Instagram skriver influenseren at hun hadde gledet seg til å dele nyheten om den nye leiligheten, men ettersom livssituasjonen hennes tok en uventet vending har hun trengt en liten pause for å samle tankene.

«Nå har det gått litt tid hvor jeg har fått prosessert de vanskeligste tankene mine og nå føles det riktig å dele dette med dere: jeg har kjøpt meg leilighet og fått et nytt hjem», skriver Joner på Instagram mandag ettermiddag.

Videre skriver hun at hun gleder seg til å ta med følgerne sine på reisen med innredning og alt som følger med i en slik prosess.

Alexandra Joner har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Bladde opp millioner

Ifølge dokumenter Nettavisen har tilgang til, ligger Joners nye hjem på populære St. Hanshaugen i Oslo. Nabolaget kan skilte med en rekke butikker, barer, kafeer, parker og restauranter.

Etter det Nettavisen erfarer er Joners nye hjem en klassisk treromsleilighet på 76 kvadratmeter med stor stue, kjøkken og to soverom.

Les også: Sluttet på prevensjon: – Angrer på at jeg delte det

En leilighet på samme størrelse og adresse lå nylig ute til salgs for 6,89 millioner kroner. Om det er denne Joner har kjøpt er ikke kjent, men dersom det er det, kan Joner ha gjort et godt kjøp.

Hun har nemlig betalt 6,7 millioner kroner for sin nye leilighet. Dette er 190.000 kroner mindre enn det den tilsvarende leiligheten ble lagt ut for.

Skulle restaurere villa

Det var på Joners egen Instagram-konto at hun bekreftet at hun og Vatne hadde gått hver til sitt.

Til et bilde av de to, skrev hun:

«Runar og jeg har gått fra hverandre og er ikke lenger et par. Det ble slutt for over en måned siden. Dette er en svært privat sak for oss og vi ønsker ikke å uttale oss noe videre om dette».

Joner og Vatne hadde vært kjærester siden 2012, da de møttes under Petter Stordalens (60) hotellåpning i Göteborg. Joner flyttet senere inn i investorens millionbolig på Frogner, der de har vært samboere i flere år.

I 2021 kjøpte Vatne en ny villa til 92,5 millioner, også på Frogner, som de to hadde store planer om å restaurere og bygge ut. Blant annet skulle de bygge basseng, men byggingen er foreløpig på vent på bakgrunn av et midlertidig forbud, ifølge TV 2.

Utenfor rampelyset

I podkasten «Chit Chat med Helle» har den populære 33-åringen tidligere fortalt at det var kjemi fra første stund, og at første date var veldig vellykket – selv om hun var nervøs.

– Jeg ble med ham hjem og vi satt og pratet hele natten. Det var seriøst bare prating, vi hadde det så lættis, sa hun.

Les også: Alexandra Joner takker for støtten etter bruddet

Mens Alexandra Joner er en svært profilert person som ofte er å se i offentligheten, er Vatne noe mer privat.

Med unntak av eksparets årlige Halloweenfest, var nemlig Vatne sjelden å se arm i arm med Joner for eksempel på rød løper og kjendisfester. Han har heller ikke medvirket i «Bloggerne», der Joner de siste årene har delt fra hverdagen.

Da Nettavisen møtte Joner under Reality Awards i fjor, ankom hun festen med Sebastian Solberg (32). Overfor Nettavisen fortalte hun samtidig hvorfor Vatne ikke var med.

– Han er bare litt mediesky, egentlig. Men da får jeg skinne, så det går bra for min del, sa hun.