I sommer kunne Nordre Aker Budstikke skrive at alpinist Adrian Smiseth Sejersted (28) hadde punget ut for en leilighet i Nydalen i Oslo.

Kjøpet betydde naturligvis også at han nå skulle selge leiligheten han allerede bodde i på Frogner i Oslo, men salget skulle derimot ikke være enkelt gjort.

Etter et par bud, men aldri den prisen han selv ønsket ble leiligheten trukket tilbake fra markedet. Nå er den derimot lagt ut på nytt.

Gjort forbedringer siden sist

I innlegg på Instagrams historie funksjon deler Sejersted at leiligheten hans på nå er lagt ut for salg igjen, men denne gangen med nytt gulv.

– Jeg fikk ikke helt den responsen jeg ville ha i sommer, så nå har jeg fått fikset litt og satt ned prisen. Så jeg håper det går litt bedre denne gangen, men jeg har skjønt det er litt tøft marked nå, sier Sejersted til Nettavisen.

– Det er jo en litt eldre «kåk» hvor gulvet var litt skjevt og ganske knakene, så det har jeg fikset helt nytt. Også har jeg fått malt og «shinet» opp litt, fortsetter han.

Les også: Solgte «Kompani Lauritzen» til Sverige – nekter å avsløre prisen

Den 47 kvadratmeter store loftsleiligheten ligger på Frogner i Oslo selges til en prisantydning på 5.920.000 kroner. Leiligheten ligger i femte etasje med skrå tak, og rommer blant annet et soverom og har en takhøyde på over tre meter, ifølge salgsoppgaven.

Med forbedringene han har gjort i leiligheten og ved å gå ned rundt 200.000 kroner på prisen, håper alpinisten har vil få solgt til en god pris.

– Forrige runde kom det bare skambud omtrent, så jeg håper jeg får noe litt nærmere prisantydning denne gangen.

Perfekt beliggenhet

Som nevnt har Sejersted nå flyttet fra Frogner til Nydalen i Oslo og stortrives i sin nye leilighet.

Les også: Hardt ut mot Helly Hansen: – En reise i ydmykelse

Effektivitet er viktig i hverdagen til en travel idrettsutøver, og når han i tillegg studerer ved Handelshøyskolen BI som ligger i Nydalen, var beliggenheten perfekt.

– Det er litt nærmere skolen, Olympiatoppen og treningsområdet jeg liker, så Nydalen passet meg kjempebra.

Kjøpet av leiligheten kom derimot med en litt uvanlig utfordring. Forrige eier var nemlig Kristin Harila (36), som i sommer var opptatt med litt andre ting enn leilighetssalg.

Harlia har siden april forsøkt å slå verdensrekord i å bestige alle verdens 14 fjell over 8.000 meter innen seks måneder og seks dager, som er dagens rekordforsøk. Når leiligheten da skulle selges i sommer var det mye annet som skjedde rundt Harila.

– Det var jo litt tilfeldig, hun var jo ganske opptatt i sommer når jeg skulle ta over leiligheten hennes. Så det var litt spesielt, men for en rå dame.

Les også: (+) – Døden er en del av gamet