Gå til sidens hovedinnhold

Amalie Snøløs debuterer som FIFA-programleder

Amalie Snøløs:

E-sport har blitt livet mitt nå, sier Amalie Snøløs i en pressemelding.

Etter å ha sjarmert det norske folk i sin deltakelse i både «Farmen» og «Skal vi danse», gjør Amalie Snøløs (23) comeback på TV-skjermen igjen.

Sammen med fjorårets programleder Eirik Fure, skal den vakre 23-åringen lede Discovery sin FIFA-satsing. Dette blir første gang Snøløs kaster seg inn i en programlederrolle.

Les også

«Farmen»-Amalie: - Jeg fikk tilbud om å spille i pornofilm

Ifølge pressemeldingen er sendingene fra Norges eneste offisielle liga i fotballspillet FIFA, Altibox e-serien.

Snøløs' jobb blir å guide Dplay-seerne gjennom en ny sesong av jakten på Norges beste lag i FIFA.

- E-sport er blitt livet mitt

Snøløs gleder seg stort til å lede programmet som har premiere på Dplay 7. november.

- Jeg gleder med utrolig mye til å bli en del av eSerien. E-sport har blitt livet mitt nå. Det er det jeg driver med. I tillegg er jeg veldig glad for at jeg har fått muligheten til å jobbe med TV igjen, sier hun i pressemeldingen.

Hennes mål med programlederrollen er å få flere til å bli engasjert i e-sport.

- Mitt mål er, ved å kombinere interessen for e-sport og arbeidet med TV, å få flere i Norge til å få øynene opp for hvor spennende e-sport faktisk er, sier Snøløs.

Fulltidsjobb

Ifølge Snøløs er e-sport blitt et levebrød for henne. At hun nå kan jobbe med det som er hennes store lidenskap, er hun svært begeistret over.

- Da Discovery kom på banen, var jeg ikke i tvil om at dette var noe jeg ville være med på. Jeg har stor tro på eSerien som konsept, og jeg håper at jeg kan være med på å få enda flere til å få øynene opp for hvor utrolig gode norske FIFA-spillere faktisk er. Det er et skyhøyt nivå på eSerien, sier den ferske programlederen, som i tillegg til programlederjobben skal jobbe med sosiale medier under andre sesong av Altibox eSerien.

- Det blir spennende å få en ny rolle på TV. Jeg gleder med til samarbeidet med Eirik, og jeg er sikker på at jeg skal takle den nye rollen fint. Samtidig kommer jeg til å fokusere på sosiale medier, slik at vi kan skape enda mer og bedre innhold og en bedre dialog med seerne, sier hun.

Nye grep

Discovery er også svært fornøyde med å få Snøløs med på e-sportlaget.

- Vi er svært fornøyde med å få Amalie Snøløs med på laget i Altibox eSerien og her i Discovery. Hun har et stort hjerte for e-sport, og vårt mål er at det skal skinne gjennom alt vi gjør med Altibox eSerien, sier sportsjef for Discovery, Mprten Johannessen.

Ifølge Johannesen har de gjort store grep siden forrige sesong, som han tror serien gjør enda mer spennende.

- Og jeg håper så mange som mulig blir med og følger Norges beste spillere i FIFA konkurrere om den gjeve seriemestertittelen på Dplay nå i november, sier han.

Altibox eSerien har premiere 7. november og sendes gratis på Dplay.

Kommentarer til denne saken