Amerikanske Amanda Gorman (22) ble hyllet for diktet «The Hill We Climb» som hun fremførte under innsettelsen av president Joe Biden, og TV-bildene av henne gikk verden over.

I ettertid har hennes følgertall i sosiale medier skutt i været, og nå blir hun også modell.

22-åringen har signert kontrakt med modellbyrået IMG, skriver The Hollywood Reporter. Dette er et av verdens fremste modellbyråer, som også representerer supermodellene Gigi og Bella Hadid.

Les også: President Joe Biden følger kun én kjendis på Twitter

Modellbyrået skal ifølge magasinet videre bygge profilen hennes ved å jobbe med ulike samarbeid, kampanjer og redaksjonelle muligheter.

Må beklage

Bladet Seventeen Magazine legger seg langflate og beklager seg på Twitter, etter at de publiserte et intervju med en som utga seg for å være «Riverdale»-stjernen, Lili Reinhart (24).

«Nå er vi blitt gjort oppmerksomme på at vedkommende som kontaktet oss, faktisk var en bløffmaker uten noen som helst tilknytning til «Riverdale»-stjernen», skriver bladet i beklagelsen.

I meldingen opplyser de også at artikkelen nå er avpublisert, og at de nå skal granske egne rutiner.

«Vi beklager på det sterkeste overfor Lili og alle hennes fans for at denne kjedelige situasjonen oppsto. (...) Vi tar fullt ansvar og skal nå granske våre rutiner for redaksjonell faktasjekking for å forhindre at dette skjer igjen».

Reinhart har på sin side repostet magasinets beklagelse på sin Instagram-story i helgen. Ifølge Fox News skrev 24-åringen at noen «av en eller annen bisarr grunn lot som om hun var meg».

«Ingenting upassende ble sagt i intervjuet, men det var altså ikke mine ord, så det måtte jeg melde fra om.»

Les også: Emma Ellingsen ble kastet ut av Tinder tre ganger: – Tror profilen min er falsk

I tillegg la hun ut en Twitter melding søndag, uten å adressere hvem utbruddet er rettet mot:

«Ærlig talt, når noen sårer meg eller kødder med meg ... så tillater jeg meg selv å bli opprørt. Men så sier jeg til meg selv at det er en god ting at jeg er en suksessrik, badass-boss bitch».

Enn så lenge er det ikke kjent hvem som sto bak bløffen, eller om den vil få noen konsekvenser.

Les også: Tjener fortsatt penger på hit-låten: - Målet er å kjøpe et hus til familien

Ber barna ikke avsløre morens tilknytning til «Frozen»

I sin egen podcast, Armchair Expert, åpner skuespiller Dax Shepard (46) opp om familielivet med kona Kristen Bell (40). I episoden, der Justin Timberlake (39) er gjest, diskuterer de to hvordan de helst vil skjerme barna deres fra foreldrenes jobber.

Shepard forteller Timberlake at han er bekymret for om han og konas karrierer vil være en byrde for døtrene. Spesielt Bells rolle som stemmen til «Anna» i den populære Disney-filmen «Frozen», har Shepard vært bekymret for om vil påvirke døtrene negativt.

- Jeg måtte si til døtrene mine at «dere kan ikke fortelle noen at mamma er prinsesse Anna. Jeg vet dere er stolte, og jeg vet at dere har lyst til å fortelle det, men jeg advarer dere om at de andre barna kanskje blir misunnelige, og det er en følelse de ikke vet hvordan de skal håndtere», forteller Shephard i episoden.

Han forklarer videre at han er redd ekteparets jobber vil skape falske vennskap, eller ødelegge vennskap for de to døtrene deres, Lincoln (7) og Delta (6).

- Jeg har en frykt for at andre barn vil være sammen med dem kun på grunn av det, eller at de ikke vil være sammen med dem på grunn av det. For meg er begge alternativer forferdelige. Enten vil de ha falske venner, eller så vil de ha folk som hater dem for ingen grunn.

Les også: Kourtney Kardashian kobles til trommeslager: – Han er veldig sjarmert