I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn- og utland akkurat nå.

Den amerikanske supermodellen og skuespilleren Amber Rose (35), som på 2000-tallet ble omtalt som et av verdens største sex-symbol, skal bli mamma for andre gang.

Den gledelige nyheten delte 35-åringen på Instagram.

- Alexander og jeg er super glade for å annonsere at vi har en søt, liten gutt på vei. PS: Sebastian er veldig glad for å bli storebror, skriver Rose til et bilde av seg selv på en ultralyd.

Det var i i høst i fjor det ble kjent at Rose og kjæresten Alexander Edwards, bedre kjent som AE, hadde blitt et par. Fra før har supermodellen en sønn fra et tidligere forhold med rapperen Wiz Khalifa (31), lille Sebastian (6).

Amber Rose har også hatt et forhold til rapperen Kanye West (41).

La seg inn på psykiatrisk

Natt til torsdag melder TMZ at den verdenskjente popstjernen Britney Spears (37) er lagt inn på en psykiatrisk avdeling.

Ifølge nettstedet skal årsaken være farens, Jamie Spears (66), sykdomssituasjon som ikke ser ut til bedres. Det var i januar Britney for første gang adresserte farens sykdomssituasjon.

Da skrev hun blant annet at hun avlyste sin kommende konsert av familiere årsaker.

- For noen måneder siden ble pappa lagt inn på sykehus, og nesten døde. Vi er alle veldig takknemlig for at han kom helskinnet ut av det, men han har fremdeles en lang vei å gå. Jeg er nødt til å rette all fokus og energi til familien min i denne tiden. Jeg håper dere forstår, skrev 37-åringen 4. januar.

TMZ skriver at 66-åringen skal ha vært gjennom to omfattende tarmoperasjoner. Siste operasjon, som skal ha vært nylig, ble ikke vellykket og faren skal nå slite med store komplikasjoner.

Ifølge nettstedet skal situasjonen rundt faren til Britney Spears være svært stressende for popstjernen, som angivelig la seg selv inn på klinikken for en uke siden. Etter planen skal hun være der i 30-dager, skriver nettstedet videre.

Foreløpig har verken Britney eller Britneys familie kommentert popstjernens innleggelse. Torsdag kveld ga imidlertid popstjernen lyd fra seg, gjennom et innlegg på Instagram.

- Alle trenger litt tid for seg selv, skrev hun til et bilde med teksten «Bli forelsket i å ta vare på deg selv, hodet, kropp og sjel».

Bursdagsgratulasjoner

Britney er ikke alene om å gå gjennom en vanskelig periode i livet sitt for tiden. De siste månedene har søkerlyset mot Paris Jackson (21), datteren til Michael Jackson, aldri vært mer intenst.

Etter at dokumentaren «Leaving neverland» ble gitt ut, har de gjenlevende familiemedlemmene opplevd et voldsomt trykk fra både fans og presse. I dag ser det imidlertid ut til at den unge skuespillerstjernen får en helt annen type oppmerskomhet. Hun fyller nemlig år.

På Instagram har blant annet Paris Hilton (38) lagt ut en bursdagsgratulasjon til 21-åringen.

- Gratulerer med dagen, Paris. Veldig glad i deg, søster. Jeg er så stolt over hvilket vakkert, brilliant, talentful og fantastisk menneske du er. Håper alle bursdagsønsker og drømmer vil gå i oppfyllelse, skriver den verdenskjente stjernen.

Her til lands er det «Skam»-stjernen Herman Tømmeraas (22) som fikk seg koselig bursdagsmelding. På Instagram har kjæresten, Amalie Snøløs, delt en aldri så liten kjærlighetserklæring til Tømmeraas som fylte år nylig.

- Jeg vet jeg er alt for sent ute, men gratulerer med dagen! Du får meg til å smile hver eneste dag, bare bla videre. Takk for at du er min beste venn. Jeg elsker deg, skriver Snøløs til en bildekarusell av de to turtelduene.