I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Moteuken i London ble sparket i gang forrige uke, og kjendisene har siden strømmet til den engelske hovedstaden for å ta del i motefesten.

En av de som har tatt turen til London for å både gå som modell og feste i hovedstaden, er kjendisdatter og modell Amelia Hamlin (20). Hun er datteren til skuespillerparet Lisa Rinna (58) og Harry Hamlin (69), men har de siste årene bemerket seg i kjendisverden som modell.

I tillegg har hun blitt mye skrevet om i det siste, etter at hun begynte å date Kourtney Kardashians (42) eks, Scott Disick (39).

Les også: Lisa Rinna fikk sjokk da datteren ble koblet til Scott Disick

Hamlin har de siste dagene delt flittig fra London-oppholdet på Instagram, og spesielt hennes nyeste innlegg har fått flere til å sperre opp øynene.

Den såkalte «nakenkjolen» er nemlig tilbake for fullt i motebildet, en trend Hamlin ser ut til å ha kastet seg på. Mandag delte hun flere bilder av helgens antrekk, som besto av en gjennomsiktig metallisk topp og skjørt, hvor brystvortene er godt synlige gjennom det tynne stoffet.

– Sorry for niplene, pappa

Selv om kommentarfeltet renner over positive kommentarer, er det også enkelte som lurer på hva pappa Harry har å si om datterens dristige kjole.

«Lurer på hva Harry Hamlin tenker», skriver en av følgerne under bildet.

Og Hamlin har tydeligvis fått med seg kommentaren. Bare noen timer etter at hun hadde lagt ut bildet, delte hun et skjermbilde av en gruppechat hun har med foreldrene og søsteren, Delilah Hamlin (23).

«For dere som er bekymret for Harry Hamlin», skriver modellen til bildet som viser at hun sendte en «unnskyldning» til faren.

«Sorry for niplene, pappa. Det er mote», skriver modellen, og får et bekreftende svar fra moren. Faren har imidlertid ikke svart.

Les også: Ikonisk gullsmed solgte rapperstjernen en falsk klokke til flere millioner: – Ikke noe som heter «en feil»

Dette sier han om arvtakeren

Etter 15 år som agent 007, er skuespiller Daniel Craig (53) ferdig som den legendariske James Bond etter at filmen «No Time To Die» har premiere 1. oktober.

Helt siden det ble klart i fjor at dette definitivt var Craigs siste film som den legendariske agenten, har det blitt spekulert i hvem som skal ta over stafettpinnen.

Navn som Idris Elba, Regé-Jean Page, Tom Hiddleston og Tom Hardy har alle vært nevnt som arvtagere.

Det siste året har det også blitt spekulert i om en kvinne skal ta over rollen, og senest i juli kunne The Guardian skrive at Lashana Lynch hadde fått «retten til å drepe». De siterte en anonym kilde, og nyheten ble aldri bekreftet fra offisielt hold.

Les også: Aksel Hennie åpner opp om intime detaljer: – Var ikke moden nok

Rekasjonene på at James Bond muligens skal spilles av en kvinne har vært blandet, og nå uttaler også den avtroppende agenten seg og gjør det klart at han er uenig i at en kvinne skal ta over rollen når han nå er ferdig. Dette fordi han mener kvinner fortjener en rolle som er like god.

Craig sier til The Radio Times at fremfor å skulle caste kvinner i mannlige roller, burde det heller være bedre roller for kvinner.

– Det bør enkelt og greit være bedre roller for kvinner og fargede skuespillere. Hvorfor skal kvinner spille James Bond når det heller burde være en rolle like god som James Bond, men for en kvinne? sier Craig i intervjuet, gjengitt av Daily Mail.

Les også: Solvang deler «hjertefølt og inderlig takk» etter støtten

Craig føyer seg inn i rekke av skuespillere som er imot at James Bonds arvtaker skal være en kvinne, inkludert skuespiller Halle Berry.

– Den filmserien er en del av historien. Du vet, Ian Flemings historier. Jeg tror ikke du kan bytte Bond til en kvinne, sa hun til Entertainment Tonight i 2017.

Berry spilte en av de kjente Bond-kvinnene i «Die Another Day» fra 2002.

Også James Bond-produsent Barbara Broccoli sa i 2019 til «Good Morning Britain» at hun ikke synes en kvinne skal ta over.

- Vi må lage filmer om kvinner og kvinners historier, men vi må lage kvinnelige karakterer og ikke bare gjøre om en mannlig karakter til en kvinne.

Beckham-video vekker reaksjoner

Det er ingen tvil om at David og Victoria Beckhams sønn, Brooklyn Beckham (22) er en forelsket mann om dagen.

I fjor sommer forlovet han seg med sin utkårede, Nicola Peltz (26), og paret deler stadig vekk kjærlighetserklæringer til hverandre i sosiale medier.

Les også: Forloveden til Brooklyn Beckham lurer fansen trill rundt

Nylig delte Beckham en video av et kjærlig kyss mellom ham og forloveden på Instagram etter den storslagne Met-gallaen i New York forrige uke. De to gikk den røde løperen sammen, før de senere dukket opp på Rihannas etterfest.

«Fantastisk kveld med jenta mi», skriver han til kyssevideoen.

Reaksjonene på kyssevideoen har ikke latt vente på seg i ettertid. Selv om flere synes det er flott å se de to så forelsket, er det mange som skriver at akkurat dette trengte ikke paret å dele i sosiale medier.

«Hold dette bak lukkede dører, vær så snill», skriver en i kommentarfeltet.

«Dette er... Jeg vil si søtt, men egentlig bare kleint», skriver en annen før en tredje skriver hun blir «ukomfortabel» av å se klippet.

Det ser derimot ikke ut til at verken Beckham eller Peltz tar seg særlig nær av kritikken, og de har foreløpig ikke kommentert saken.

Les også: Derfor måtte Patrick Dempsey forlate «Grey's Anatomy»: – Han terroriserte settet

Måtte fjerne livmoren

Komiker Amy Schumer (40) ble i 2019 mamma, da sønnen Gene David kom til verden.

Selv om komikeren og ektemannen selvfølgelig var overlykkelige da sønnen kom til verden, har Schumer vært åpen om at svangerskapet ikke var en dans på roser. Blant annet led hun av ekstrem svangerskapskvalme.

Til tross for et lite harmonisk svangerskap, har 40-åringen vært åpen om at hun ønsket seg flere barn. Nå må planene endres, etter at hun mandag avslørte at hun ikke kan bli gravid igjen.

Les også: Gunilla Persson og datteren dukket aldri opp til den svenske TV-innspillingen. Nå forklarer hun hvorfor

I et innlegg på Instagram røper nemlig komikeren at hun forrige uke gikk gjennom en dramatisk operasjon der hun måtte fjerne både livmoren og blindtarmen, da hun har slitt med sykdommen endometriose.

Endometriose er en tilstand der endometrievev ligger feilplassert på andre steder i kroppen enn i livmoren, vanligvis på forskjellige steder i bukhulen. Det kan blant annet føre til sterke smerter og ufrivillig barnløshet, ifølge Lommelegen.

I videoen hun har delt kommer det frem at komikeren har vært bundet til sykehussengen etter at legene fant 30 områder med endometriose på livmoren hennes.

– Så, dette er morgenen etter operasjonen min for endometriose og livmoren min er ute. Legene fant 30 flekker med endometriose som han fjernet. Han fjernet også blindtarmen min fordi endometriosen hadde angrepet den, sier hun i videoen.

- Det var masse, masse blod i livmoren min, og du vet, jeg er øm og har masse smerter, legger hun til.

Les også: Justin og Hailey Bieber tjener svimlende summer på hver sin kant. Men hvem er rikest?

Selv om Schumer nå har operert bort livmoren, har hun selv vært klar over lenge at det ville være vanskelig å bli gravid igjen.

I august i fjor avslørte hun da hun gjestet «Sunday Today with Willie Geist» at hun aldri kunne bli gravid igjen.

– Jeg har bestemt meg for at jeg aldri kan være gravid igjen. Vi har tenkt på surrogati, men akkurat nå tenker vi bare å vente, sa hun da, ifølge People.