Amy Schumer (37) er kjent for å lire av seg både det ene og det andre, og den siste tiden har hun virkelig slått til med humoristiske pek på Instagram til tross for en vanskelig tid.

Etter at Schumer i oktober i fjor kunne avsløre at hun venter sitt første barn sammen med ektemannen Chris Fisher (39), har 37-åringen vært inn og ut av sykehuset på grunn av ekstrem svangerskapskvalme.

At svangerskapet har vært tøft har hun ikke lagt sjul på, og har opptil flere ganger delt sine tanker i sosiale medier. Søndag var imidlertid ventetiden over. Det kunne komikeren avsløre i nok en Instagrampost.

- Fem på elleve i går kveld ble vår kongelige baby født, skrev hun til bilde av den nyfødte babyen mandag kveld.

Omtrent samtidig kunne nemlig hertuginne Meghan og prins Harry kunngjøre at de var blitt foreldre for første gang.

Fikk en gutt

At Instagramprofilen til Schumer er blitt en kanal der fansen kan følge tett på livet til komikeren er det ingen tvil. Opptil flere ganger om dagen deler hun glimt fra hverdagen.

På mandag kunne hun blant annet avsløre at hun og ektemannen ventet en gutt.

Det er på venteværelse hos legen bilde men annonseringen er tatt.

- ...og, vi venter en gutt, skrev hun blant annet.

Gikk glipp av Met-gallaen

En annen stor begivenhet som skjedde natt til tirsdag var den årlige Met-gallaen, der verdens største kjendiser flotter seg med ekstravagante antrekk på verdens største rød løper.

Den måtte derimot Schumer se seg nødt til å stå over i år. Høygravid lagde hun et lite nummer ut av det likevel - også denne gang på Instagram.

- Met-antrekket i år. Fra i går på vei til sykehuset, skrev hun på humoristisk vis.

At Amy Schumer er svært populær i sosiale medier er det ingen tvil om. Med sine 8,6 millioner følgere har gratulasjonene strømmet til.