Da pandemien traff i 2020 var det ikke bare hverdagen til de fleste som ble snudd på hodet. Flere forhold ble satt på prøve, og kjærlighetslivet til mange ble annerledes – også for kjendisene.

Det har den cubanske skuespilleren Ana de Armas (34) fått erfare, og nå snakker hun ut om baksiden av medaljen ved å date superstjernen Ben Affleck (49).

Les også: Ben Affleck skryter kjæresten opp i skyene etter gjenforeningen

I Hollywood kan man aldri helt rømme fra eksene sine, og bransjen i stjernebyen kan på sett og vis regnes som en kirkegård over tidligere it-par. Men for skuespillerinnen var det nødvendig å rømme.

Fikk angst av oppmerksomheten

I et større intervju med magasinet Elle sparer ikke 34-åringen på kruttet når det gjelder å dele detaljer fra forholdet med «Gone Girl»-skuespilleren.

I mars 2020 ble de Armas og Affleck koblet til hverandre etter at de spilte et ektepar i filmen «Deep Water», som for øvrig hadde premiere i vår. Det tok ikke lang tid før de viste seg sammen offentlig, og med det også kunngjorde at de var blitt kjærester.

Affleck var tidligere gift med Jennifer Garner (50), men paret skilte seg i 2018. Hver gang 49-åringen ble koblet til en ny flamme var det store oppslag, noe de Armas ofte fikk kjenne på.

Den 34 år gamle skuespilleren fra Cuba tilbragte nedstengningen med sin nye lockdown-kjæreste, og den amerikanske sladrepressen fotograferte paret hyppig sammen.

Les også: Mistet 200.000 følgere etter «Stranger Things»-krangel

At paparazziene ofte var hakk i hæl på paret beskriver 34-åringen som «helt forferdelig», og til magasinet sier hun at oppmerksomheten rundt forholdet deres til slutt ble så ille at hun følte hun måtte rømme.

– Det ble mye, og det var ingen vei ut. Los Angeles var ikke stedet for meg å være, forteller hun åpenhjertig i intervjuet.

Derfor ble det slutt

Ifølge «Knives Out»-stjernen var det ikke bare paparazziene som gjorde denne tiden av livet hennes spesiell. Hun fikk heller ikke besøkt sin syke far i Cuba grunnet reiserestriksjoner, og i tillegg var skuespillerinnen svært travel med filminnspillinger.

Les også: Oppsøkte psykolog før bruddet: – Jeg trengte en endring

Med stadig flere overskrifter fikk de Armas omsider nok, og pakket ned alt hun eide for en ny tilværelse i New York fremfor «den engstelige» solfylte byen.

Forholdet mellom Affleck og de Armas tok slutt i januar 2021. Det skal visstnok være hun som gjorde det slutt, og en kilde nær henne fortalte den gang at forholdet var «komplisert».

En av grunnene for bruddet skal være at paret hadde forskjellige preferanser rundt hvilken by de ville bo i, og 34-åringen skal ha gjort det klart at hun ikke lenger orket å bo i L.A.

Men Affleck, som har tre barn med ekskona, delte ikke hennes ønske og kunne ikke flytte vekk fra barna sine.

Nå virker det som de Armas har funnet roen etter bruddet, og hun har funnet lykken på ny med Paul Boukadakis (38). De ble et par i desember og bor sammen i New York.

Affleck på sin side overrasket «alle» da han fant tilbake til ekskjæresten, Jennifer Lopez (52). For 17 år siden var de et av verdens mest omtalte par, og de var forlovet for første gang i 2002.

I april i år ble det kjent at Affleck hadde gått ned på kne og fridd til Lopez - for andre gang.