I februarnummeret til Mann stiller flere av Norges mest kjente jentebloggere opp i undertøyet.

Vi har allerede tatt en prat med Annette Haga om fotoshooten, som mente at bildene er akkurat på grensen av hva hun kunne stille opp på.

En av de andre bloggerne som er avfotografert er Anette-Marie Antonsen.

Antonsen har tidligere kastet alle klærne i Vi Menn og kandidat til årets Vi Menn-pike, så for henne var fotograferingen i Mann muligens ikke like utfordrende?

- Det var morsomt. Jeg elsker å stå foran kamera, og det er ekstra stas når jeg får stå foran linsa til Bjørn Opsahl. Han er et mennesker jeg liker veldig godt. Har ingen aning hvorfor! Også liker jeg og bli dullet og sminket og fikset håret på, sier Anette-Marie til Side3.

- Hvordan var det å bli fotografert sammen med de andre bloggerne?

- Det var kjempegøy. Kjekt og bli litt kjent, og gøy at vi gjorde det sammen. Synes forøvrig litt synd på Annette Haga som hadde nesten all min vekt på seg da jeg lente meg på henne når jeg sto på en fot en vending. Benytter anledningen til å si unnskyld. Haha.

- Du har jo tidligere både modell-og fotoerfaringer, var det en fordel?

- Hvis det er noen fordeler, må det være at jeg vet hvordan det er å stå på andre siden. Kanskje jeg lettere forstår hva fotografen mener når han veileder oss.

- Hva synes du om slike oppdrag?

- Jeg elsker det! Nølte ikke da jeg fikk telefon fra Mann. Kan man kalle det et gutteblad med «klasse» kanskje? En god kompis sa til meg; Når Tone Damli har vært på forsiden, da er det jo stas å være med!

- Hva tror du at dine lesere synes om det?

- Jeg håper de synes det er moro å se meg i en slik setting.

Dømt etter noen av kommentarene på bloggen til Anette-Marie, kan det se ut til at leserne liker hva de har sett så langt.

«Du er helt sykt fin på det bildet, og den som ser mest naturlig ut!», skriver Jeanett.

«Du er et helt fantastisk menneske, en kjempe flott mor og du har utseende med deg! Du er et flott forbilde for unge mennesker der ute, og jeg selv ser veldig opp til deg.», mener Maylén.

Her kan du lese flere kommentarer.