Da Brad Pitt (57) og Angelina Jolie (45) ble et par en gang i 2005 gikk det hett for seg grunnet Pitts ekteskap med Jennifer Aniston (52). Allikevel ble Brangelina et av de mest kjente parene i Hollywood.

Men i 2016 raste det sammen, og Jolie søkte om skilsmisse fra Pitt.

Også i 2016 ble Pitt, etter en hendelse om bord på et privatfly, anklaget for barnemishandling. Saken ble etter hvert henlagt og han ble renvasket av FBI, skriver Dagbladet.

Les også: Demi Lovato hevder hun ble misbrukt natten hun tok overdose

Skilsmissen mellom de to ble ferdigstilt i 2019, men ennå i dag er de uenige om hvem som skal ta ansvaret for deres seks barn, Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) og tvillingene Vivienne og Knox (12).

Voldsanklager

I rettsdokumenter Angelina Jolie leverte den 12. mars anklager hun igjen eksmannen for vold. Denne gangen mener hun at hun har bevis.

Blant annet The Blast har fått innsyn i dokumentene, hvor Jolie gjør det klart at hun er forberedt på å vise bevis mot eksmannen rundt påstanden om vold i hjemmet.

Les også: Amalia Holm (25) om de intime «Delete Me»-scenene, familiesorgen og den store kjærligheten

Jolie har også levert inn lukkede dokumenter angående potensielle vitneforklaringer fra deres tre yngre barn, Shiloh, Vivienne og Knox.

Disse tre er for unge til å kunne velge å være vitne selv, både Pitt og Jolie må gi tillatelse for at de skal kunne vitne.

De tre eldste barna deres, Maddox, Zahara og Pax derimot kan selv bestemme om de skal vitne eller ikke.