Gå til sidens hovedinnhold

Angelina Jolie: - Det har vært så tøft

Skuespilleren ble lammet i halve ansiktet.

Det har vært stille rundt skuespiller, regissør og velgjører Angelina Jolie (42) etter at det ble kjent at bruddet med skuespillerektemannen Brad Pitt var et faktum.

Satte seg selv sist

I et intervju med Vanity Fair, som hun også fronter forsiden av, tar hun bladet fra munnen og forteller om den tunge tiden i kjølvannet av at forholdet havarerte.

- Noen ganger setter kvinnen i familiens seg selv sist. Helt til det får følger for deres egen helse, sier hun til magasinet.

I tillegg til høyt blodtrykk ble hun også rammet av facialisparese (Bells parese). Denne tilstanden fører til at musklene i ansiktet blir svake, som følge av at nerven som sender impulser til hjernen fra ansiktsmusklen har blitt svekket, ifølge Helsebiblioteket.

Jolie har slitt med en rekke helseproblemer de siste årene. For fire år siden skrev Angelina Jolie i New York Times at hun hadde fjernet begge brystene.

Årsaken er at hun er bærer av BRCA-1-genet. Genet gjør at det er høy sannsynlighet for at hun vil utvikle brystkreft. Jolies mor, Marcheline Bertrand, døde bare 57 år gammel av eggstokkreft.

I 2015 fjernet hun også eggstokkene, skriver hun selv i The New York Times.

Tøff tid etter bruddet

42-åringen forteller at det har vært en tøff tid for familien siden bruddet i september i fjor.

- Det har vært så tøft. Det er først nå at vi har greid å få hodene våre over vannet, sier hun.

Pitt og Jolie gikk fra hverandre i september i fjor. Brad Pitt ble etterforsket av Department of Children & Family Services i forbindelse med en episode med sønnen Maddox på et privatfly tidligere i år.

Det var denne episoden som skal ha fått begeret til å flyte over for Angelina Jolie, og som forårsaket at hun tok ut skilsmisse. Politiet kom dog frem til at Brad Pitt ikke hadde gjort det som var blitt hevdet.

Etter skilsmissen ble kjent, har Jolie anklaget Pitt for utstrakt alkohol- og rusmisbruk. Nylig fortalte Pitt at han verken røyker marihuana eller drikker alkohol lenger.

- Du sitter der med alle disse forferdelige følelsene, og så må du forstå dem og sette dem i kontekst. Til slutt finner du ut at du er alle de tingene du ikke liker. De er en del av meg, jeg kan ikke fornekte det. Jeg må akseptere det. Faktisk, så må jeg omfavne det. Jeg må innse det og ta følgene av det. Fordi ved å fornekte det, så fornekter jeg meg selv, sier Pitt.

- Gråter i dusjen

Nå fokuserer partene på at barna Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10), Knox (8) og Vivienne (8) skal ha det bra.

- Jeg vil ikke at barna mine skal bekymre seg over meg. Jeg synes det er viktig å gråte i dusjen, og ikke foran dem. De trenger å få vite at alt kommer til å gå bra, selv om man ikke egentlig er helt sikker på det selv, sier Jolie til magasinet.

Les også

Sjokkpåstand: - Madeleine McCann ble aldri bortført


Ikke gå glipp av disse populære videoene:

Kommentarer til denne saken