I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Angelina Jolie (46) er en av Hollywoods største stjerner, og hva enn hun gjør blir raskt plukket opp av både kjendispressen og fansen - som er svært interessert i henne.

Derfor er det kanskje ikke så overraskende at «Maleficent»-skuespilleren skapte overskrifter verden over da hun tidligere i år ble observert med Abel Tesfaye (31) – best kjent under artistnavnet The Weeknd, på en middag i Los Angeles.

Les også: «Skam»-stjerne med i «Førstegangstjenesten»

De to ble først sett sammen i juni i år, og siden har både paparazzier og ivrige fans lagt merke til at de møtes jevnlig.

Om det er noe romantikk mellom de to stjernene er det imidlertid ingen som vet, og nylig fikk en journalist fra E! News erfare at det er det vanskelig å få svar på. I forbindelse med Jolies nye film, «The Eternals», unngikk nemlig 46-åringen å svare på et spørsmål om «Elastic Heart»-sangeren.

– Noe romantisk på gang

Journalistens spørsmål ga Angelina Jolie en gylden mulighet til å avfeie romanseryktene for godt ved å fortelle at de to bare er gode venner, men i stedet valgte hun å ikke si noe som helst om 31-åringen eller hva forholdet deres er.

– Barna dine er i en alder der de har meninger, så jeg må spørre. Synes de det er kulere at du er med i «The Eternals», eller at du er venn med The Weeknd? spør journalisten Jolie.

– De gleder seg veldig til filmen. Hvis det er det du spør om, svarer Jolie raskt, og snur seg bort fra kameraet.

Les også: Stian Blipp og kona Jamina er blitt foreldre igjen

Som nevnt har Jolie og Tesfaye blitt observert rundt om i Los Angeles flere ganger siden i sommer, og selv om de to skal ha fortalt sine nærmeste at de bare er venner tyder mye på at det er noe mer mellom dem, ifølge Us Weeklys kilde:

– Både Angelina og Abel sier at de bare er venner, men de som virkelig kjenner dem tror det er noe romantisk på gang.

– Han prøver å imponere henne, forteller nettstedets kilde.

Kobles til ung modell

Men det er ikke bare rundt Angelina Jolie at romanseryktene svirrer om dagen. Også Scott Disick (38) er angivelig ute og flørter litt nå om dagen, skriver Page Six.

Scott Disick ble nemlig nylig observert ute på byen i Los Angeles med en ung blondine som Daily Mail har identifisert som modellen Elizabeth Grace Lindley (23). Det er foreløpig ikke kjent hvor lenge de to har kjent hverandre.

Les også: TV 2-Siri begynte i ny jobb midt under «Skal vi danse»: Dette skjer med jobben i sporten

Nyheten om Disicks angivelige, nye flørt kommer kort tid etter at eksen hans og moren til hans tre barn, Kourtney Kardashian (42), forlovet seg med sin nye kjæreste, trommis Travis Barker (45). Frieriet skjedde for snaue to uker siden.

Disick og Kardashian var et par fra 2006 til 2015, og fikk som nevnt tre barn sammen. Forholdet var imidlertid preget av mange opp- og nedturer, og de slo opp og ble sammen igjen flere ganger før de gikk fra hverandre for godt i 2015.

Siden har de begge hatt nye forhold på hver sin side, og før Disick ble koblet til Lindley var han i et forhold med kjendisdatteren Amelia Hamlin (20). De gikk fra hverandre i september etter nesten to år sammen. Før dette igjen var han sammen med Sofia Richie (23) i tre år, fra 2017 til 2020.

Var døden nær under fødsel

Også Gwyneth Paltrow (49) har skapt overskrifter om dagen, dog ikke på grunn av kjærlighetslivet sitt.

49-åringen har på sin side åpnet opp om en dramatisk historie fra fortiden. I podkasten «Armchair Expert» forteller nemlig Paltrow at hun holdt på å dø da hun fikk sitt første barn, datteren Apple (17). Faktisk døde de nesten begge to.

Les også: Anniken Jørgensen letter på sløret om kjæresten

– Datteren min ble født i en hast, det var helt sykt... Vi døde nesten. Det var ikke bra, sier hun.

Videre forteller Paltrow om sin egen opplevelse med keisersnitt – som hun var gjennom både da Apple ble født og da sønnen Moses (15) kom til verden to år etter datteren.

I podkasten påpeker 49-åringen at ingen forberedte henne på hvor vanskelig tiden etter å ha fått barn ville bli, og hun er svært kritisk til hvordan en fødsel fremstilles for mødre nå.

– Takk gud for at Instagram ikke fantes da jeg fikk barn, for i dag ser det ut som folk har vaskebrett to uker etter fødsel. Da tenker jeg: Wow, jeg så aldri sånn ut, deler Gwyneth Paltrow.