I mars ble det kjent at Vendela Kirsebom (52) og Petter Pilgaard (39) skal bli samboere, og tidligere denne måneden kunne de røpe at de hadde funnet det de mente var drømmeboligen.

Til svimlende 17 millioner kroner kapret superparet et nybygg på Vinderen i Oslo.

Nå ser det derimot ut til at drømmen om et liv på rolige Oslos vestkant var kortvarig. Ifølge Se og Hør skal de nå selge den ekslusive leiligheten.

Paret har begynt å se på nye objekter, men noe kjøp blir det trolig ikke med det første.

- Vi kan ikke kjøpe noe før vi selger leiligheten vi akkurat har kjøpt. Nå sitter vi på tre leiligheter, og det får holde, sier Kirsebom til Nettavisen.

Vil fortsatt bo i byen

Nå må altså duoen jakte etter det perfekte stedet å bo igjen, og hadde det vært opp til dem skulle de gjerne fått akkurat den samme leiligheten de eier nå - bare på et litt mer sentralt sted.

- Det er en helt fantastisk leilighet som har alt vi ønsker oss, og det var virkelig drømmeleiligheten. Men vi ble nok litt revet med, med tanke på hvor fin den er, og tenkte ikke helt på beliggenheten, sier Kirsebom til Se og hør.

Ifølge turtelduene ønsker de fremdeles å bo i byen. Pilgaard sier at Vinderen rett og slett ble litt usentralt for deres livsstil, fordi paret ønsker nærhet til kafeer, restauranter og uteliv.

- Den var helt perfekt

Luksusleiligheten, som etter planen skal stå ferdig ved juletider, blir nå lagt ut for salg igjen via samme eiendomsmegler som paret benyttet da de kjøpte den.

- Så heldig er han, som får lov til å selge samme objekt en gang til, ler Pilgaard til Nettavisen.

Paret tror imidlertid ikke det skal bli vanskelig å få solgt leiligheten.

- Leiligheten er egentlig helt perfekt. Den har alt vi trenger. Nå som det er så deilig vær finnes det ikke noe bedre enn å sitte ute i hagen og nyte været. Boligen har også parkeringsplasser som var helt perfekt, sier Kirsebom.

Ny boligjakt

Ifølge paret er det nettopp parkeringsplasser som er det den største utfordringen når det kommer til å finne det perfekte stedet å bo.

- Leiligheter i byen har ofte ikke en slik parkeringsløsning som den boligen vi har kjøpt, og det er veldig synd. Vi er begge avhengig av å ha hver vår bil, så det kan bli interessant, sier Pilgaard.

- Veldig heldige blir dem som tar over leiligheten, som både kan nyte Vendelas drømmeuteplass og perfekte parkeringsplasser, legger han til.

Vil bli vist på TV

For tiden er Pilgaard og Kirsebom aktuelle med en ny sesong av deres egen serie «Vendela + Petter» på TV 2. Der får seerne følge duoen i jakten på den perfekte leiligheten.

Ifølge kanalen vil Kirsebom og Pilgaards anger på boligen komme frem i løpet av den nye sesongen.

- Den leiligheten hadde egentlig alt vi så etter. Parkeringsplasser, en liten gressplen, vaskerom, walk-in-closet, den lå skjermet til og alt var nytt. Leiligheten så bra ut på papiret, men kort tid etter at vi hadde signert, tenkte vi: «Søren, hva har vi gjort. Skal vi flytte opp dit?». Plutselig ble Vinderen på landet, sier Pilgaard til TV 2.