Selv om det ikke ble noe nominasjon til Spellemannprisen for den tidligere «Ex on the Beach»-deltakeren Adrian Sellevoll (21), var den unge rapperen likevel til stede under gårsdagens prisutdeling på Chateau Neuf i Oslo for å støtte sine kolleger og venner.

Selv har han gjort det veldig bra med egen musikk på kort tid, og har blant annet spilt seg til sin første gullplate med låten «Ha meg».

- Med første gullplate innabords og en uke uten alkohol er jeg egentlig ganske fornøyd med livet, skrev 21 åringen på Instagram tidligere denne uken.

Da Nettavisen møtte Sellevoll på den røde løperen lørdag, kunne han imidlertid fortelle at ikke alt har gått like på skinner for den 21 år gamle bergenseren de siste dagene.

- Jeg har ikke drukket alkohol, for jeg var sikker på at jeg hadde fått hjerneblødning, fortalte Sellevoll til Nettavisen.

Knuste bord med hodet

Forrige uke gjorde Sellevoll et forsøk på en salto i stuen til en kompis. Saltoen endte imidlertid i stuebordet, med hodet først.

- Jeg slo hodet mitt jævlig hardt. Jeg går jo aldri til legen, så jeg lot det være. Men så ble jeg akutt syk på søndagen, sier Sellevoll.

I to dager lå han i sengen, med dunkende hodesmerter og feber.

- Til slutt kom jeg meg til studio der jeg spiller inn ny musikk, men jeg husket ikke koden til døra. Er det én ting jeg bør huske, så er det det. Ambulansen kom, men jeg ble bare sendt hjem igjen. Det var helt mongo, men det går fint nå, da, fortalte Sellevoll.

Mye på gang

Frisk, og frisk. På legevakten fikk han beskjed om at det var en hjernerystelse det var snakk om. Noen planer om å ta seg en øl etter prisutdelingen var dermed utelukket for 21-åringen, som i tillegg gikk på medisiner for helt andre ting.

- Jeg har fortsatt feber, og går på penicillin. Jeg skal ta en visdomstann snart, så det blir rolig, lo han.

Å bli frisk står nemlig på toppen av «to do»-listen til Sellevoll om dagen. Den siste tiden har han jobbet iherdig med en ny musikkvideo til sin nye låt, og har flere prosjekter på gang.

Om det blir en nominasjon til Spellemann neste år er sikkert, ifølge ham.

- Jeg tror det er garantert neste år, flirte han.