Gå til sidens hovedinnhold

Anmeldelse: Naked Attraction Norge

Dette kommer til å bli vårens store snakkis.

Naked Attraction
Discovery+

Premiere: 22. april

Du kan høre Serieguidens podkast her

Vi har sett to episoder for denne vurderingen. I den første episoden av «Naked Attraction» møter du den 30 år gamle gullsmeden Alexandra. Hun er bifil, og kan velge mellom fem nakne kvinner og menn i et forsøk på å finne seg en perfekt date.

Under kan du se traileren fra serien. NB! Første del er sensurert, men ser du over halvveis vil du se den usensurerte:

I episode to er det den 25 år gamle studenten Tor Erik fra Sogndal, som skal velge mellom fem nakne kvinner.

Lyst til å diskutere Naked Attraction eller andre serier? Her finner du gruppen Seriesnakk

Helt uten filter

Hver episode starter med at vi blir bedre kjent med hovedpersonen, altså den som skal velge ut en date. Både i studio, og utenfor. Så starter det hele for fullt, med at de fem boksene i studio som skjuler fem kliss nakne mennesker heves, litt etter litt. Det første som skal vurderes er dermed underlivene. Og det setter standarden for hvordan dette programmet er – nemlig dønn ærlig.

Programleder er sexolog Tuva Fellman – som gjør en særdeles god jobb i å manøvrere i det som fort kunne tippet over på feil side. Det fokuseres på positive tilbakemeldinger om kroppene, og spekteret av kropper som vises frem er stort.

I tillegg tilbyr programmet direkte folkeopplysning mellom all nakenheten, hvor Fellman forklarer ulike fenomener som du kanskje kan ha vært borte i.

Etter hvert som én og én del av kroppen blir avslørt, velger hovedpersonen ut hvem hun eller han ikke vil date. Hele personen blir da avslørt, presentert og til slutt påkledd. Det hele kunne fort blitt litt sårt - man blir tross alt valgt bort basert på hvordan kroppen ser ut - men deltakerne ser ut til å ta det med stor ro. Man er vel også klar over konseptet når man melder seg på Naked Attraction.

Når det bare er to igjen og hoveddeltakeren ser hele kroppen, med ansikt og det hele, velges den som skal tas med på date. Programmet avsluttes selvsagt med hvordan det gikk dagen derpå.

Les også

Vill trekant ble ikke vist på tv: - Vi lå i en crazy 69-stilling

Flaut, men sjarmerende

Naked Attraction blir såpass ærlig og rett på sak, at det nok ikke er noe for alle. Det legges ikke noe i mellom, bokstavelig talt, når peniser viftes med og rumper vrikkes på i nærbilde.

Det er ingen tvil om at denne serien er underholdende, og at det er vanskelig å skru av når vi først har begynt å se. Samtidig er det et TV-program det nesten er litt flaut å bli fersket med på skjermen.

Å anmelde et slikt program kan være veldig vanskelig. Det er ingen tvil om at programmet har en god programleder, og at du faktisk får informasjon.

Like lite er det ingen som helst tvil om at dette egentlig er underholdning dratt så langt som det er mulig.

Du får omtrent akkurat det du tror du skal få her, men med en ekstra bonus i en veldig sjarmerende programleder som kan sine saker. Gode deltagere i de to episodene vi har sett trekker også opp. Flaut? Ja, men også naturlig og ekte.

Karakter: 7/10

Les også

Serieguiden podkast: Utmark og andre serier om Norge og nordmenn

Les også

Dette er den beste strømmetjenesten

Les også

Topp 10 serier på HBO Nordic

Les også

Topp 10 serier på Viaplay nå

Reklame

Bestselger: Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris