Mange har ventet i spenning på sesong fire av suksesserien The Handmaid’s Tale, og Serieguiden har ingen tvil om dommen etter å ha sett de første tre episodene av sesongen. Hør podkasten under (17 minutter), for å finne ut om du bør glede deg eller ikke til premieren den 28. april.

Lyst til å diskutere serier? Bli med på praten i gruppa Seriesnakk!

I starten av episoden oppsummeres sesong 3 av The Handmaid’s Tale, hvis du også har glemt litt av hva som egentlig skjedde sist vi forlot June Osborne i Gilead.

Serieguiden finner du også i Acast, Apple Podcasts eller Google Podcast.

Sjekk ukas trailershow i videoen under, for trailer på blant annet The Handmaid’s Tale og den nye Netflix-serien Sexify.

Mare of Easttown

Kate Winslets nye serie Mare of Easttown har tatt verden med storm. Hva er det som er så bra med nettopp denne serien? Det får du også svaret på i ukas podkastepisode, samt om den nye, norske dramakomedien Pørni av og med Henriette Steenstrup lykkes eller ikke. Sistnevnte har premiere 2.mai på Viaplay.

Ferske anmeldelser av de nyeste seriene

Hver uke kan du lese nye serie-anmeldelser fra Serieguiden.

Den aller ferskeste anmeldesen er av den nye fantasyserien på Netflix, Shadow and Bone, som muligens er akkurat det du har ventet på lenge.

Les anmeldelsen her (+).

Serieguiden har også nylig anmeldt serien som skal gi nordmenn naken-sjokk i tiden fremover, nemlig Naked Attraction Norge.

Sjekk resten av årets anmeldelser under (+):

Utmark (HBO Nordic)

Everyone is doing great (Paramount+)

Q: Into the storm (HBO Nordic)

Delete Me (Viaplay)

Sky Rojo (Netflix)

Exit sesong 2 (NRK)

Solar Opposites (Disney+)

Framing Britney Spears (NRK)

Resident Alien (TV 2 Sumo)

This is Us (Amazon Prime Video)

Maxitaxi Driver (NRK)

Stolthet og Forfall (NRK)

Marvel Legends (Disney+)

Cobra Kai (Netflix)

Sabrina (Netflix)