Mandag kveld er det premiere på den tredje sesongen av matkonkurransen «Camp Kulinaris» på TV3, der ti nye kjendiser skal prøve å drive en restaurant under mesterkokk Kjartan Skjeldes ledelse.

At det krever mye energi og toleranse å drive restaurant, er det ingen tvil om. I tidligere sesonger har vi sett flere av kjendisene ryke i tottene på hverandre, og denne gang går det noen kuler varmt allerede i første episode.

Se klipp øverst i saken!

LES OGSÅ: Disse skal konkurrere i den nye sesongen av «Camp Kulinaris».

Tumultene oppstår idet deltakerne skal innlosjeres i hytta de skal bo i, og kampen om sengeplassene er i gang. Anna Anka, Pia Haraldsen og Aurora Gude er nemlig litt trege på avtrekkeren og får noen av de dårligere sengeplassene på hytta.

Det finner ikke Anna Anka seg i.

Truer med å forlate innspilling

For Anna Anka er det nemlig svært viktig med god nattesøvn, og finner seg ikke i at hun skal få en av de dårligere sengeplassene.

Hun bestemmer seg derfor for å forsøke å bli valgt som kokkesjef, fordi hun da vil få sove i kokkesjefhytta, som er av den mer luksuriøse varianten.

– Enten så forlater jeg innspillingen, for dette synes ikke jeg er greit, eller så tar jeg hytta i hagen og blir sjefen første uken, sier Anna Anka til de andre deltakerne.

Forslaget til Anka kommer som et sjokk på de fleste, spesielt Niklas Baarli og Sofie Frøysa.

LES OGSÅ: Anna Anka raser mot TV3: – Ble forskjellsbehandlet

– Hun er en livsfare for seg selv

Ifølge Baarli hadde de andre ikke noe annet valg enn la Anna Anka få det som hun ville.

– Anna Anka er vant til å få det som hun vil, og turer frem på ekte Hollywood-vis med krav. For å unngå at hun ikke skulle forlate produksjonen så ble det slik, forteller Baarli til Nettavisen.

Det viser seg imidlertid at kjøkkensjefrollen ikke var så gunstig likevel, og Anka innser tidlig at hun kanskje angrer på kravet hun i utgangspunktet hadde satt. Hun blir paranoid, og tror at «alle» de andre deltakerne er ute etter henne.

– Det er vanskelig å takle Anna Anka. Anna Ankas trusler er trusler mot seg selv. Anna Anka er en livsfare for seg selv, sier Baarli og ler.

Anna Anka har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Ønsket å unngå drama

Anna Anka er mest kjent fra serien «Svenske Hollywoodfruer», hvor hun er godt vant med dramatikk og intriger.

Da Nettavisen møtte Anna Anka i august i fjor fortalte hun at hun er ferdig med dramatikk, og så på «Camp Kulinaris» som en ny TV-sjanse.

Det ble det med andre ord ikke.

– Det ble personlige angrep og det var da jeg kjente det gikk over, for da var det ikke lenger et tv-show, fortalte Anna Anka til Nettavisen.

«Camp kulinaris» sendes på TV3 mandager klokken 20:30.