- Jeg orker ikke mer nå. Jeg har tålt nok og klarer ikke mer. Tusen takk til alle som har følgt meg de siste 6 årene, dere er grunnen til at jeg har holdt ut så lenge, men nå sier det stopp. Jeg gir meg på topp.

Det skriver Anna Rasmussen, alias Mamma til Michelle, i sitt siste blogginnlegg.

Rasmussen skriver ikke hvorfor hun nå gir seg, annet enn at hun «ikke klarer mer». Dette kommer få dager før hun gir ut boka «Naken».

Nettavisen har ikke lyktes å komme i kontakt med bloggeren fredag.

Ikke første gang MammatilMichelle gir seg

Anna Rasmussen har tidligere lagt ned bloggen. I 2015 fortalte hun at hun legger ned bloggen sin. Avgjørelsen kom etter en høst der toppbloggeren, til tross for høy trafikk, hadde vært åpen om at hun slet personlig.

Hun kom den gang med følgende forklaring:

- Jeg har det ikke bra nå. Men det er ikke deres feil. For å være helt ærlig med dere, så er dette ingen andre enn min egen feil. Jeg har presset meg selv til de grader, og det har ødelagt veldig mye både for meg og de rundt meg. Jeg er sliten fysisk og psykisk. Jeg har holdt mye tilbake for tiden, og prøvd å dekke over de dumme tingene med å drite meg ut, rett og slett, skrev hun før hun møtte leserne.

Nakenvideoer og oppmerksomhet

Den siste tiden har bloggeren fått mye oppmerksomhet og mye kritikk for at hun lot seg avbilde både naken og halvnaken. Det hele startet med bloggen «Det er ikke en ting damer ikke kan», hvor hun lot seg avbilde på alle fire i bar overkropp mens hun angivelig la vegg til vegg teppe.

Bloggen skapte en liten flodbølge av naken hud blant rosabloggerne.

KonaTil skrev om «Oppussing med puppene ute», Sofie Nilsen dro saken videre til å omhandle likestilling, og Martine Halvorsen kastet klærne i et humoristisk innlegg. Martine tok saken deretter videre og påpeker at vi har viktigere ting å ta oss av enn å kle av oss.

KK-redaktør Ingeborg Heldal gikk ut mot rosabloggerne og kritiserte dem for å heise likestilling-fanen mens de flashet puppene.

- Vær gjerne naken mens du steiker bacon, men ikke kall det likestilling! Jeg har til gode å høre om én person som ble mer likestilt for at noen bloggere viste puppene sine, sa hun.

Rasmussen sa nylig dette om hvordan hun framstår på bloggen:

- Jeg er bevisst på hvordan jeg fremstår i Bloggerne. På bloggen gir jeg blanke faen i hva jeg deler. Det er fritt fram der, og jeg kan virke kvass og brutal. Det er ikke den personen jeg egentlig er, sa Anna til Side2.

Se også Nettavisens podcastere Hun vs han diskutere pupper og likestilling med Ingeborg Heldal.