Gå til sidens hovedinnhold

Annette Haga kaster klærne for magasinet Mann

Annette Haga kler av seg sammen med to andre bloggere.

Annette Haga, Ulrikke Lund og Anette-Marie Antonsen lar yttertøyet falle i februarnummeret av Mann. Vi tok en prat med Norges mest sexy blogger om hvordan det var å strippe foran kameraene.

Hvordan var det å være på fotoshoot med Mann?

- Fotoshooten var veldig morsom, jeg synes jo det er kjempekult å bli stylet og ta bilder foran kamera. Det var et kjempeflott team, med blant andre Bjørn Opsahl som fotograf og Kjersti Andreassen som stylist. Det gjorde jo at jeg fikk høye forventninger til resultatet, spesielt ettersom det var en shoot i undertøy.

- Var du nervøs?

I begynnelsen var jeg ganske nervøs, for meg som blogger føles det litt unaturlig å gi bort «kontrollen.» På bloggen legger jeg jo ut bilder som jeg fornøyd med selv, og tar gjerne 5-10 bilder før jeg velger ut det fineste. Men jeg følte meg fin i undertøyet, og ettersom sminken var veldig naturlig føltes det ikke tacky eller glamourmodellaktig.

- Hva synes du om å kle såpass mye av seg foran kamera?

- Jeg viser jo mer av kroppen min på bikinibilder i utlandet, og jeg synes bildene ble veldig smakfulle. Men dette var akkurat på grensen til hva jeg ville være med på. Jeg hadde ikke stilt opp i noe dristigere. Dette var nøye gjennomtenkt, og det er bilder jeg selv kan stå for i fremtiden.

- Er du fornøyd med bildene?

- Jeg synes bildene ble fine, og synes det er fint at de ikke har overretusjert dem slik andre blader gjør.

- Hvordan var det å ta bilder sammen med andre bloggere?

- Det å ta bilder med andre bloggere var jo litt betryggende i seg selv, ettersom vi var flere om det. Selve resultatet tror jeg alle er kjempefornøyde med.

- Hvordan tror du leserne dine vil reagere?

- Jeg tror de fleste leserne vil synes at de er fine, selv om jeg også regner med kritikk. Men de aller fleste leserne mine er utrolig støttende og koselige, og gir meg fantastiske tilbakemeldinger hele tiden.

Her finner du bloggen til Annette Haga med flere bilder av Annette.

Februarnummeret av Mann finner du i kiosken på mandag.

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken