Gå til sidens hovedinnhold

Anniken Jørgensen bekrefter brudd

- Vi gjorde det faktisk slutt for en stund siden og jeg ønsker ham det beste, skriver Anniken Jørgensen.

Etter mye frem og tilbake bestemte bloggeren Anniken Jørgensen og influenseren Anders Gran tidligere i år seg for å gi forholdet en ny sjanse.

De to har hatt et av-og-på-forhold i flere år, men nå er det altså slutt igjen.

Det er Se og Hør som først omtaler saken.

- Dette er nok det flest vil vite, og nei. Vi er ikke sammen. Vi gjorde det faktisk slutt for en stund siden og jeg ønsker ham det beste. Han er min beste venn, men vi har forsøkt mange ganger å få det til å fungere, skriver Jørgensen på Instagram.

Det er på spørsmål fra en følger på Instagram at Jørgensen velger å åpne seg opp om bruddet.

- På et tidspunkt må man tenke på hva som er best for oss. Han er en fantastisk person og jeg vet han vil gjøre det bra, skriver hun videre.

- Prøvde virkelig

Nettavisen har vært i kontakt med Anniken Jørgensen, som ikke ønsker å kommentere saken. På Instagram skriver hun imidlertid videre at hun synes det er rart å være i et offentlig forhold.

Hun mener at forholdet hun har til Gran ikke er av offentlig interesse, og at det er derfor hun ikke har sagt noe før nå.

- Men jeg har det fint, og vi prøvde virkelig. Kanskje det vil funke når vi blir eldre, skriver hun avslutningsvis.

Trivdes som singel

Det var som nevnt i vinter det ble kjent at Jørgensen og Gran hadde funnet tilbake til hverandre, etter at Jørgensen la ut et bilde på Instagram der hun holdt en hånd som liknet Gran sin.

Overfor Nettavisen bekreftet Jørgensen at de to hadde blitt et par igjen, men ønsket ikke å kommentere noe utover det.

Det siste året har Jørgensen snakket varmt om det å være singel. I et tidligere intervju med Nettavisen har hun blant annet uttalt at hun ikke har hatt noen planer om å endre på sivilstatusen sin for øyeblikket.

Til TV 2 har hun også uttalt at singeltilværelsen har vært bra for henne.

- Jeg er singel for første gang i en hel sesong (av «Bloggerne»). Så det er jo bra. Jeg er litt mer glad og det er litt mindre tårer, har hun uttalt til TV 2.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken