Etter å ha avkreftet overfor Nettavisen at hun skal ha fått seg en ny kjæreste i starten av september, tok det ikke mer enn en drøy uke før influenser Anniken Jørgensen (25) fant ut at hun hadde fått seg kjæreste likevel.

Det kunne hun bekrefte til Dagbladet den gang, men har siden holdt kortene svært tett til brystet hva hva gjelder hennes nye flamme. På Instagram har hun delt svært anonyme bilder av den mystiske mannen, og hun har ikke ønsket å kommentere noe særlig rundt hvem han er.

På Instagram tidligere denne uken la 25-åringen imidlertid alle kortene på bordet.

Møttes på en hagefest

Det er i forbindelse med en spørsmålsrunde med følgerne sine på Instagram at Jørgensen letter på sløret. I den forbindelse deler hun også bilder av kjærestens ansikt for første gang.

Les også: Ærlig talt: Anniken Jørgensen (24)

På spørsmål om hvor gammel kjæresten er, svarer Jørgensen at han er ett år eldre enn henne. Hun forteller åpenhjertig om hvordan de møttes, men har foreløpig ikke røpet hva navnet på hennes utkårede er.

– Vi møttes på en hagefest denne sommeren, svarer Jørgensen på spørsmålet om hvordan de møttes.

På hagefesten skal de to visstnok hatt en stirrekonkurranse mot hverandre, men møtet deretter skal visstnok ikke ha vært så lett.

– Jeg spurte han om å møte meg hele tre ganger før han takket ja, den lille dritten, fortsetter hun.

Anniken Jørgensen har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Stor interesse

Jørgensen skriver også om den aller første daten de dro på sammen: Hun plukket ham opp i bilen sin og kjørte til favorittstedet sitt i Drammen, der hun kommer fra, og tittet på påfugler.

Les også: Anniken Jørgensen dukket opp i ekskjærestens musikkvideo etter boksjokket

– Du tror ikke jeg kjøpte en påfuglfjær til han en uke etterpå? Ja, det gjorde jeg, skriver Jørgensen, og gjør narr av seg selv fordi hun er en romantiker.

Kjærlighetslivet til Jørgensen er stadig et tema som engasjerer fansen. Tidligere har Jørgensen ofte snakket om både utfordringer og tunge tider rundt det å blant annet gå gjennom et brudd, noe hun også skrev om i boken «Bare en natt til» fra 2018. I tillegg har det vært mye skriverier om av-og-på-forholdet hun tidligere var i med Anders Gran (28).

At Jørgensen nå velger å være åpenhjertig med fansen igjen blir dermed trolig godt mottatt hos fansen. Også nå deler Jørgensen åpenhjertig om det å forelske seg på nytt.

– Ville beskytte hjertet mitt

Ifølge Jørgensen var det ikke «bare bare» å åpne seg på nytt for en helt ny gutt. På spørsmål om hvordan det er å forelske seg på nytt sier Jørgensen at det har vært en skummel prosess.

– Jeg slet veldig i starten. Jeg beskyttet hjertet og sjelen min med så mange murer. Jeg ringte vennene mine veldig mye i starten og gråt fordi jeg jeg var så redd. Kjærlighet er ikke lett for meg. Det har det heller aldri vært. Jeg sliter veldig med å stole på folk. Det er nok derfor jeg heller aldri får meg nye venner, men når jeg først gjør det blir de familie, skriver Jørgensen.

Ifølge Jørgensen har hun også fortalt kjæresten om tillitsproblemene hun står overfor.

– Jeg har sikkert fortalt han at jeg er så redd opp mot 100 ganger allerede. Redd for at han skal forlate meg. Og jeg vil ikke høre at han lover meg noe, for det kan han ikke gjøre, skriver hun videre.

Det nye forholdet til Jørgensen virker imidlertid som noe hun har lett lenge etter. På spørsmål om hun tror på kjærlighet igjen er hun sikker i sitt svar:

– Ja! Dette er et et veldig sunt kjærlighetsforhold. Jeg har aldri innsett før nå at grunnen til at jeg har vært så lei meg i tidligere forhold er fordi de aldri har vært sunne. Så jeg skylder på meg selv. Nå har jeg ingen å skylde på, skriver hun.