ARTS / TJUVHOLMEN (Nettavisen): Det er bryllupsfeber i kjendis-Norge, og influenser Anniken Jørgensen (26) kunne i mai avsløre at hun også skal stå hvit brud etter at kjæresten Theo hadde gått ned på kne etter åtte måneder som kjærester.

Onsdag kveld dukket det forelskede paret opp på den rosa løperen sammen for første gang i forbindelse med at motemagasinet Elle inviterte til sommerfest på Tjuvholmen i Oslo.

Les også: Jenny Spetalen på norsk kjendis-fest: – Takknemlig for alt

Jørgensen er godt vant til opplegget med journalister og fotografer, men for hennes kommende ektemann, Theo, er opplevelsen uvant.

– Det går greit, enn så lenge, sier Theo til Nettavisen og legger til at det er spennende å få være med forloveden på «jobb».

Møttes på sommerfest

De to kan fortelle til Nettavisen at de møttes for rundt et år siden, da også på en sommerfest og at det siden den gang har gått fort i svingene. De har altså rukket å bli kjærester, samboere og forlovet alt innenfor et år.

– Det er helt sykt. Når han går ned på kne så sier man ja, forteller en opprømt Jørgensen.

Les også: Superstjernen rasende fordi datteren er på Onlyfans

Jørgensen forteller at da hun møtte sin kommende ektemann for første gang var det kjærlighet ved første blikk.

– For meg var det kjærlighet ved første blikk. Det tok litt lenger tid for han. Men jeg tekstet han ganske fort etter den festen om å møtes. Han gjorde det til slutt.

Forlovelsesringen er også Jørgensen veldig fornøyd med. Selv om den er av noe av det litt utradisjonelle slaget, passer den Jørgensen helt perfelt.

– Den er kreativ og original, så jeg er veldig fornøyd. Jeg hadde ikke så lyst på en sånn enstensdiamant, jeg føler det er det alle gjør så jeg er veldig glad for det.

– Ikke gitt meg en eneste grunn til å ikke stole på han

Jørgensen har vært i rampelyset i åresvis og har i flere år vært åpen om at hun tidligere har slitt med vond kjærlighetssorg, og hun legger ikke skjul på at det var skummelt å forelske seg på nytt.

– Det tok litt tid. Når man sier at man tar med seg gamle forhold inn i nye forhold, så gjorde jeg definitivt det. Så det har tatt litt tid å stole på noen, det blir vanskeligere med alderen og det å måtte takle det at du har hatt det kjipt med andre, fortelelr hun og fortsetter:

– Men Theo har ikke gitt meg en eneste grunn til å ikke stole på han. Han er verdens stødigste menneske, han er helt fantastisk.

Se i videoen under hvorfor Anniken Jørgensen gikk i hvit kjole på den røde løperen:

Jørgensen forteller at det var litt stødighet hun trengte i forholdet og en som kunne være hennes trygghet.

– Veldig deilig å være sammen med noen som ikke er i hele dette bildet, og det er veldig rotete og mye så det holder med meg. Det er deilig å komme hjem til noe stabilt og trygt, som lever et helt annet liv enn det jeg gjør.

Forloveden har åpenbart klart å forsikre Jørgensen om at han er kommet for å bli.

– Hun er alt, jeg har lyst til å være med henne for alltid. Hun skal alltid ha forsikringen om at jeg elsker henne for alltid, sier Theo.

Vil gifte seg ute

Selv om paret er rimelig nyforlovet betyr ikke det at det ikke kribler i maget etter å få gifte seg. Paret var nemlig nylig gjester i et bryllup noe de forteller at de vil ta inspirasjon fra, men at de ikke vil la det bryllupet sette standarden for deres eget bryllup.

– Det var helt sykt, så det går ikke an å overgå det, sier Jørgensen.

Hvor bryllupet skal finne sted derimot, det er det helt enige om.

– Vi vet begge at vi vil gifte oss i skogen, sier influenseren.

– Og at vi skal gifte oss, men ikke så mye mer enn det.

Forloveden vil ha barn, det vil ikke hun

Paret har som nevnt holdt forholdet relativt privat og det var altså ikke før onsdag de dukket sammen opp på rød løper. Men Jørgensen har gitt følgerne sine litt innblikk i forholdet her og der, og da hun gjestet podkasten «Ida med hjertet i hånden» med Ida Fladen tidligere i år, deler hun noen tanker om fremtiden med forloveden.

I podkasten forteller hun blant annet at de allerede har hatt den store praten om barn, og at de er uenige.

Influenseren innrømmer overfor Fladen at hun personlig aldri har hatt et ønske om å gifte seg eller å få barn, noe hun har fortalt til kjæresten flere ganger. Til tross for dette gikk han ned på kne og fridde til henne – og hun ga ham sitt «ja».

Forloveden ønsker seg på sin side barn en gang i fremtiden, og har ifølge Jørgensen allerede sett for seg både antall barn og navnene deres. Jørgensen er derimot klar i sin sak hva gjelder barn – selv om hun har ombestemt seg om ekteskap.

På spørsmål fra Fladen om det kan være hun endrer mening når det kommer til barn, svarer hun kontant «nei».

Les også: Sophie Elise med kryptisk melding på Instagram: – Dette er det verste med å være singel

Videre forteller influenseren at dersom kjæresten vil skilles når de blir eldre fordi han har et sterkt ønske om å stifte familie, er det en legitim grunn som hun må må respektere.

– Da får vi heller være gift i ti år og ha ti skikkelig fine år sammen. Hvis han fortsatt har lyst på barn, så skal ikke jeg føde en unge bare fordi jeg skal redde et forhold, sier hun.

Videre forteller influenseren at kjæresten hennes har sagt at han velger et liv med henne foran barn.

Les også: Kim Kardashian skal ha ødelagt «verdens dyreste kjole»

Selv har Jørgensen kommet til et sted der hun er komfortabel med tanken på at forholdet en dag kan ta slutt dersom han finner ut at han vil ha barn, da hun trives alene.

– Jeg er faktisk ganske komfortabel med tanken om å være alene, sier hun.