Etter deltakelsen i NRK-serien «Norges tøffeste», som gikk på TV i mars, verserte romanseryktene mellom Victoria Eikremsvik Tolaas (22) og Isak Dreyer (26).

På skjermen gikk tonen mellom de to fra bittert til sukkersøtt over natten, og i ettertid la heller ikke duoen skjul på at de hadde funnet tonen under innspillingen.

Overfor Dagbladet avslørte Tolaas at det fremdeles var en god tone mellom dem etter at innspillingen var over, og sa at det gjensto å se hva som skjer videre. På Instagram så man stadig glimt av de to turtelduene som besøkte hverandre, men så ble det brått stille.

– Singel som aldri før

Da Nettavisen møtte Victoria Eikremsvik Tolaas tidligere denne uken i forbindelse med pressetreffet for «Fangene på fortet», som har premiere i desember, kunne Tolaas avsløre at hun ikke lenger har kontakt med Isak Dreyer.

– Det ble ingenting mellom meg og Isak. Jeg er singel som aldri før, uttalte Tolaas til Nettavisen.

Les også: «Fangene på fortet» er tilbake etter ti år: Dette er deltakerne

Ifølge Tolaas var det aldri noe tvil om at duoen hadde en god kjemi, men duoen fikk rett og slett aldri fikk tid til å finne ut av hva de var for noe. I tillegg ble Dreyer borte i flere uker på grunn av innspillingen til «Farmen kjendis», som kommer på TV på nyåret.

– Alle spørsmålene og forventingene rundt oss ble litt slitsomt. Vi hadde åpenbart god kjemi, men jeg følte vi aldri rakk å finne helt ut av hva vi var fordi det var så mye press utenfra. Det ble et stressmoment, uttalte Dreyer til Nettavisen.

– Jeg fikk veldig mange spørsmål om oss, og jeg kunne verken svare ja eller nei fordi vi ikke visste selv. Så jeg synes det egentlig er ganske deilig å nå kunne si at det ikke er noe mellom oss. Vi er venner, men det er absolutt ikke noe romantisk lenger, legger hun til.

Tilbake på TV

Hvorfor Tolaas og Dreyer bestemte seg for å ikke lenger satse på hverandre, ønsker ikke Tolaas å gå nærmere inn på.

– Det er det jo forskjellige årsaker til. Jeg tror ikke at jeg skal gå så veldig i detalj der. Vi fant i hvert fall ut av det, ler Tolaas.

Singeltilværelsen ser det imidlertid ut til at Tolaas trives i. I løpet av sommeren har 22-åringen delt en rekke glimt fra livet de siste månedene.

I desember gjør Tolaas også comeback på TV-skjermen igjen. Da skal hun kjempe seg gjennom ulike utfordringer i «Fangene på fortet», på lag med Rasmus Wold (30) og Genette Våge (24).