Onsdag kveld var det duket for Universal Music sin årlige sommerfest, som for øvrig har vært på pause i to år. Det var derfor en festklar kjendisgjeng som dukket opp på Skillebekk.

David Eriksen (54) og Andrea Zeline Eriksen (24) var blant kjendisene som så frem til en ellevill kveld.

Det var i april at førstnevnte delte nyheten om at han og hans daværende kjæreste, Hedvig Sophie Glestad (30), hadde gått fra hverandre. Nyheten delte Eriksen selv på sin Instagram-profil.

– Må bare gjøre det beste ut av det

Da Nettavisen møter Eriksen utenfor den eksklusive villaen legger han ikke skjul på at tiden etter bruddet har vært tungt.

– Alle vet jo at kjærlighetssorg er noe dritt, så da må man bare gjøre det beste ut av situasjonen, sier Eriksen.

Til tross for kjærlighetssorg forteller han at det var det riktige valget for dem. Noe det også ser ut til å være i sosiale medier. Helt siden bruddet har Glestad og familien Eriksen delt hyppige bildere av hverandre, og det later til at duoen har et godt forhold til hverandre i dag. Det kan også Eriksen bekrefter.

Eriksen er ganske overbevist om hvorfor de har klart å samarbeidet så bra etter bruddet.

Les også: Reaksjonene haglet etter åpenheten om fødselsdepresjonen: – Det er lov å snakke om følelser

– Det er jo stor forskjell på hva slags brudd som finnes der ute, det er vonde brudd og det er riktige brudd, forteller en åpenhjertig Eriksen overfor Nettavisen og legger til:

– Og vi er vel på det siste, så da er det ikke så vanskelig å ta vare på hverandre.

– De er et prakteksempel

Også datteren, Andrea Eriksen, er åpen om hvordan det har vært å se sin egen pappa og venninnen Hedvig gå gjennom et brudd.

– Det er jo litt rart, men samtidig er vi alle veldig gode venner. Vi har klart å få det til å funke og hun er jo fortsatt profil i Eccentric People, så det er jo veldig bra, sier hun.

På sidelinjen skyter Sebastian Solberg (32) også inn en kommentar.

– De er et prakteksempel på hvordan man kan løse en slik situasjon, jeg synes det er kjempekult at dere tør å dele og være åpen. Det står det respekt av og jeg tror folk både ler og griner med Eriksen-familien.

Fått seg kjæreste

Kjærligheten blomster imidlertid for Andrea Eriksen om dagen. 24-åringen avslører nemlig i en ny episoden av «Råning med Tone» at hun har fått seg kjæreste og at de skal flytte sammen.

Les også: Røper ukjent Haaland-kobling

– Når jeg snakker med andre så sier de «oi, det gikk fort». Jeg skjønner at det gikk fort, men samtidig føles det veldig riktig og det er veldig hyggelig, forteller Eriksen.

Les også: Trives med singellivet: – Heier på vennene mine når de blir single

Eriksen avslører videre hva hun setter mest pris på i et forhold.

– Den ene dagen så leiligheten helt forferdelig ut, og når jeg kom hjem var den helt ryddig. Kjæresten min visste at jeg hadde tenkt til å rydde, men at jeg gruet meg til å gjøre det. Så han hadde ryddet og bestilt mat, det var veldig hyggelig. Jeg sitter pris på de små tingene som viser at man tenker på hverandre i løpet av en dag.