*Nettavisen* Livsstil.

Åpner opp om forholdet med Ashley Benson: - Hun tvang meg til å ikke gå fra henne

Cara Delevingne:

 

KJÆRESTER: Cara Delevingne forteller at Ashley Benson er den første personen hun har turt å slippe inn på seg. Foto: NTB Scanpix

Supermodell Cara Delevingne forteller om forholdet til Ashley Benson i et åpenhjertig intervju med Porter Magazine.

16.09.19 16:26

Det var i juni 2015 skuespillerstjernen og modellen Cara Delevingne (27) sto frem som bifil, da hun bekreftet i et intervju med Vogue at hun var i et forhold med artist og låtskriveren Annie Clark (36).

Tidligere har 27-åringen vært sammen med «Lost»- og «Fast & Furious»-stjernen Michelle Rodriguez (41), og det siste året har hun tilsynelatende vært stormforelsket i skuespiller Ashley Benson (29), kjent fra blant annet «Pretty Little Liars».

Til tross for at den vakre modellen har lagt bak seg en rekke forhold, skal Benson være den første kjæresten hun har turt å slippe ordentlig inn på seg.

Det avslører hun i et nytt intervju med Porter Magazine, som hun fronter denne måneden.

- Aldri stolt på folk

Ifølge Delevingne er Ashley Benson den aller første personen hun virkelig har stolt på.

- Jeg har aldri sluppet folk helt inn på meg i frykt for at de skal forlate meg. Jeg har aldri stolt helt på folk, eller følt meg verdig for dem. Jeg har alltid dyttet dem fra meg, forteller hun.

Møtet med «Pretty Little Liars»-stjernen så imidlertid ut til å endre alt. Ifølge Delevingne tvang Benson henne til å ikke gå fra henne.

Klikk på bildet for å forstørre.  

PRIVAT: Cara Delevigne og Ashley Benson har vært sammen i over et år, men har vært svært flinke til å holde forholdet privat. Her er de avbildet tidligere denne måneden på Arthur Ashe stadio i New York. Foto: NTB Scanpix

- Hun er den første personen som har sagt til meg: «Du kan ikke dytte meg vekk. Jeg skal være snill med deg. Jeg elsker deg». Og tenkte: «Vent, er det så lett? Så alt jeg trenger å gjøre er å la deg være snill med meg? Hvorfor har jeg ikke gjort det før?».

Kjærester i over et år

Det var omtrent på denne tiden i fjor at de to turtelduene bekreftet at de hadde blitt et par, etter flere måneder med spekulasjoner.

Det gjorde de ved å dele en video i forbindelse med Pride-feiringen, der de kysset.

I oktober utgaven av magasinet Elle innrømmet Delevigne også at hun var forelsket.

- Jeg har det så mye bedre når jeg er forelsket. (...) Det føles bare så mye bedre å ikke være alene, og at man møter verden sammen med noen andre, uttalte hun blant annet.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Ashley Benson (t.v.) og Cara Delevingne fotografert sammen med Halsey og Kendall Jenner. Foto: Dimitrios Kambouris (Getty Images for DKNY / AFP / NTB Scanpix)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.