H3 ARENA, FORNEBU (Nettavisen): Lørdag kveld går årets P3 Gull av stabelen der det som kan krype og gå av norske artister og kjendiser har dukket opp for den årlige prisutdelingen.

Blant dem som dukket opp på den gule løperen var artist Victoria Nadine (23). Hun dukket imidlertid opp uten kjæresten Kygo, eller Kyrre Gørvell-Dahll (31) som han egentlig heter.

Les også: Adrian Sellevoll dukket opp i Märtha Louise-design på P3 Gull

Nylig bekreftet artisten at hun og DJ-en er kjærester, og overfor Nettavisen kan førstnevnte røpe at hun aldri har følt det slikt for noen tidligere.

– Aldri følt det slikt tidligere

Overfor Nettavisen lørdag kveld røper nemlig 23-åringen flere detaljer om forholdet, blant annet at hun føler noe helt spesielt for «Higher Love»-DJ-en.

– Tidligere i livet har man vært forelsket, men dette er første gang jeg har kjent på at jeg elsker noen og det å bli elsket. Det er vanskelig å beskrive det, men det er bare en følelse og slik har jeg aldri følt tidligere, forteller en åpenhjertig Nadine.

Da artisten får spørsmål om paret kommer til å produsere musikk sammen legger hun ikke skjul på at muligheten er der.

En eller gang i fremtiden blir det nok det, men akkurat nå har jeg veldig behov for å gjøre min greie fordi det var sånn det startet og sånn det skal fortsette en god stund.

Se hele intervjuet med Victoria Nadine:

Har møtt svigerfamilien

Nadine kan også røpe at Kygo har møtt foreldrene hennes allerede.

– Familien min digger han. De ser at han gjør meg glad, så da er de glade, sier 23-åringen til Nettavisen.

Les også: Blir overkjørt av kjæresten: – Har ikke det gay-genet

Til tross for det skal ikke Kyrre feire julen sammen med familien, det mener «Be Okay»-artisten er for tidlig. Paret skal imidlertid feire nyttårsaften sammen, men ikke i Norge.

– Vi skal reise et sted, men vi vet ikke hvor enda.