RÅDHUSPLASSEN / OSLO (Nettavisen): Fredag kveld arrangeres den årlige VG-lista på Rådhusplassen i Oslo, der det er ventet et oppmøte på rundt 100.000 publikummere.

I tillegg er det ventet en rekke kjendiser på den enorme gratiskonserten, og blant kjendisene som fredag tok turen til den røde løperen var Christine Dancke (38) – som for anledningen hadde fått barnefri for å delta på VG-konserten.

Les også: Derfor holder Astrid S tett om kjærlighetslivet

– Jeg er så glad for at jeg har verdens beste mann som sier at jeg kan få gå ut og lufte meg litt, sier hun fornøyd.

Bildeserie

Se kjendis-antrekkene på den røde løperen

– Føler meg som en superkvinne

NRK-profilen ble nemlig mamma for første gang for fire måneder siden, og legger ikke skjul på at hun trives godt med den nye tilværelsen. Spesielt med tanke på at hun har klart å kombinere sitt «gamle» liv med sitt nye mammaliv.

– Jeg har alltid vært opptatt av at vi kan være hele mennesker. Vi kan ha det bra, dårlig, være selvsikre og tydelige, men også redde og usikre. Og det kjenner jeg på nå som jeg er mamma, at det er helt nydelig – men det betyr ikke at man mister seg selv fullstendig, påpeker 38-åringen.

– Det finnes måter å beholde det gamle inn i det nye, og det er fint, legger hun til, og tilføyer at hun som mamma har fått mye mer kjærlighet i livet, men også mindre tid i hverdagen.

– Jeg føler meg som en superkvinne som klarer å kombinere det, forteller hun stolt.

Janka Polliani og Marte Bratberg var også til stede på den røde løperen, men det gikk ikke helt etter planen:

Spente programledere

Også Nate Kahungu (26) og Arianrhod Engebø (26) var på plass på den røde løperen før VG-lista. De skal lede kveldens direkteshow – og legger ikke skjul på at nervene er til stede.

– Det er en blanding av nerver og glede, men jeg må innrømme at jeg er litt stressa, sier Kahungu til Nettavisen.

– Det kommer til å bli så gøy. Jeg skal kose meg så mye som mulig, legger programledermakkeren til.

Ramón (24) skal opptre under kveldens konsert, og gleder seg spesielt til å fremføre låten «Ok, jeg lover».

– Jeg er ikke så nervøs, jeg gleder meg mest, sier han.

24-åringen har virkelig hatt sitt store gjennombrudd i 2022, og legger ikke skjul på at det har vært stort.

– Det har vært en overgang, veldig overveldende. Det var jo pandemi da det skjedde, også var det rett ut i arbeidslivet som artist. Og det er mye mer enn jeg trodde. Men jeg elsker det, det er helt fantastisk, sier han, og legger til at han etter å ha slått gjennom har unngått å oppholde seg på enkelte steder i Oslo der han vet at det kan bli mye oppmerksomhet.

Les også: Kjendisene samlet for fest: – Håper jeg kan ta del i en skandale

– Jeg prøver å unngå Karl Johansgate, ler han, men legger til at det ikke gjør ham noe å bli stoppet på gata.

– Målgruppen min vil jo gjerne si hei, og i og med at jeg er såpass aktiv på TikTok blir jeg også ekstra tilgjengelig. Så jeg synes det er veldig hyggelig å hilse på fansen, forsikrer han.

Tilbake på rød løper

Ulrikke Falch (25), kjent fra den populære NRK-suksessen «Skam», var også på plass på den røde løperen.

25-åringen har de siste årene gjort stor suksess i både Danmark og Sverige, med seriene «Ulrikke uden skam» og «Ligga», og har derfor ikke vært like synlig på norsk TV. Men det har likevel skjedd mye på hjemmebane den siste tiden.

Les også: Tone Damli med klar oppfordring til samboeren

Overfor Nettavisen kan nemlig Falck avsløre at hun under koronapandemien kjøpte sin egen leilighet.

– Jeg kjøpte min første leilighet i løpet av pandemien. Det var veldig stort for meg. Men det var også litt sånn «angstete», for det er en så stor avgjørelse. Men samtidig er det veldig frigjørende å sikre seg litt voksenpoeng, sier hun.