For bare noen uker siden gikk popsangeren Justin Bieber (25) ut på Instagram med en beskjed til fansen om at han for tiden sliter psykisk.

Popsangeren, som giftet seg med supermodellen Hailey Baldwin (22) i sommer, har tidligere uttalt at nettopp kona er hans største støtte i livet.

I et nylig intervju med People snakker Baldwin, som for øvrig kaller seg Bieber på Instagram, ut om hennes måter å ta vare på sin mentale helse. Blant annet nevner hun selvpleie som en viktig faktor.

- Det finnes flere kategorier innen selvpleie, som å spise riktig, drikke mye vann og trene. Det er veldig bra for psyken. Jeg tror din mentale helse burde være første prioritet, men det blir ofte satt til siden, sier hun.

Drar ofte til stranden

For hennes egen del er det gjerne en tur til stranden som er nøkkelen. Der finner hun roen og tryggheten, vekk fra det tidvise stressende livet i byen.

- Det handler om «grounding». Lyden av havet, og det å være i solen - det er veldig mange ting ved stranden som er sunt for meg sier hun.

22-åringen hadde imidlertid ingen oppdatering om Biebers tilstand, men understreket at hun er glad for at mental helse og psykiske problemer er noe man stadig snakker mer om.

- Jeg synes det er mer fokus på mental helse i disse dager, og jeg skjønner hvorfor. Jeg tror man er nødt til å skjønne selv hva som funker for en, sier hun.

Stor støtte

Det var som nevnt på Instagram at Jutin Bieber åpnet opp om sine psykiske lidelser.

«Jeg har slitt veldig. Jeg føler meg bare veldig frakoblet og rar. Jeg kommer alltid tilbake igjen, så jeg er ikke bekymret, men ønsker bare å nå ut til dere for å spørre om dere kan be for meg», skrev han blant annet.

I kommentarfeltet på Instagram møtte superstjernen stor støtte fra fansen, der flere kom med oppmuntrende ord.

«Du er sterk. Du har vært gjennom mye siden du var liten. Du har kommet deg over store hindre og tonn med press. Det er ingenting du ikke kan klare eller overvinne. Du fikser dette», skrev en.

En annen kommenterte at han bør snakke med kona si, for det vil hjelpe. Mens andre skriver at de ber for han, og skriver at han ikke er alene.

«Vi er alle med deg, Justin», skriver en i kommentarfeltet, og legger til et hjerte.