I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Mandag kunne cannabis-produsenten Palms lansere deres helt nye produkt i samarbeid med popidolet Justin Bieber (27).

«I samarbeid med Justin Bieber er Palms glade for å introdusere en eksklusiv serie med ferdig rullede joints for å feire Justins sang Peaches».

Låta «Peaches», som kom ut i mars tidligere i år, har gått sin seiersgang på topplistene verden over, der flere har nynnet på strofene «I got my peaches out in Georgia (oh, yeah, shit), I get my weed from California (that's that shit)» gjennom sommeren.

Ifølge Bieber er han stolt av samarbeidet låten og han gjør sammen med Palms nå.

– Jeg er stor fan av Palms og hva de gjør for å gjøre cannabis tilgjengelig og hjelpe til med å destigmatisere det. Spesielt for de menneskene som bruker cannabis for sin psykiske helse, sier Bieber i en uttalelse, gjengitt av Daily Mail.

Les også: Justin Bieber innrømmer rusmisbruk i en tidlig alder

Til tross for at produktet foreløpig er i begrenset opplag, virker det tilsynelatende som at det ikke blir det siste samarbeidet popstjernen vil gjøre med cannabis-produsenten.

– Jeg ville være sikker på at jeg gjorde noe som føltes ekte når jeg først skulle inngå et samarbeid med dem, og «Peaches» føles ut som et godt sted å begynne, sier Bieber videre i uttalelsen.

Justin Bieber har tidligere vært svært åpen om sin mentale helse, og snakket åpent i 2019 om at han hadde misbrukt flere sterke narkotiske stoffer i en alder av 19 år.

– Jeg ble fjern for alle som elsket meg og jeg gjemte meg i skallet til denne personen jeg hadde blitt. Jeg følte det aldri kunne snus rundt, uttalte han på Instagram den gang.

I dokumentaren om han selv som kom ut i februar i fjor snakket han også åpent om avhengigheten han til slutt innså at han måtte få bukt på.

Les også: Justin Bieber gjør comeback på scenen etter flere turbulente år

– Første gang jeg røyket hasj var i min egen hage og jeg ble superstein. Det var da jeg skjønte at jeg likte hasj så godt, og det var da behovet mitt for å røyke startet. Men så begynte jeg å bli veldig avhengig av det, og det var da jeg innså at jeg måtte slutte, uttalte han den gang, gjengitt av Daily Mail.

Ifølge en uttalelse fra Palms er ønsket bak samarbeidet og også fremme Biebers mentale historie, og bruke dette samarbeidet som et virkemiddel for å bevisstgjøre slike viktige temaer.

Delte sjeldent bilde av broren

Samarbeidet til Justin Bieber og cannabis-produsenten er ikke det eneste som har vært på folks lepper det siste døgnet.

Mandag kveld delte realitystjernen Kim Kardashian (40) en bildeserie på Instagram som fikk flere fans til å sperre opp øynene.

– Middag med mitt favorittpar, skriver Kardashian til bildene som inneholder søstrene Khloe Kardashian (37) og Kourtney Kardashian (42) med hver sin mann.

Kourtney sammen med kjæresten Travis Barker (45) og Khloé sammen med deres lillebror Rob Kardashian (34), som er et svært sjeldent syn for fansen.

For noen år siden trakk nemlig Rob seg helt unna rampelyset og familiens egen serie «Keeping up with the Kardashians». Spesielt etter den svært offentlige skittentøyvasken mellom ham og modellen Blac Chyna (33), som han har en datter sammen med.

Spekulasjonene har siden herjet om hvorvidt det går bra med Rob eller ikke, og for fansen var dette etter alt å dømme et gledelig syn.

– Rob ser bra ut! Det gjør meg glad å se, skriver en

– Wow. Rob ser sexy ut som faen, skriver en annen.

Les også: Kardashian-familien har vært verdenskjent i 13 år: Bak suksessen er en rekke kontroverser (+)

Tårevåt etter støtte fra fansen

Forrige uke vant mer eller mindre Britney Spears (39) i retten mot sin egen far om å avsette han som verge. Et vergemål Britney Spears har fortalt hun har lidd under i mer enn 13 år.

En autorisert regnskapsfører, som var ønsket av apparatet rundt Spears, ble oppnevnt som midlertidig verge for formuen hennes på rundt 60 millioner dollar, tilsvarende drøyt en halv milliard kroner.

Les også: Britney Spears' eksmann hevder forlovelsen er falsk

Ifølge nyhetsbyrået AP blir det et nytt rettsmøte 12. november, der hele vergemålsordningen trolig blir avviklet.

I mellomtiden har likevel fans og Britney Spears startet feiringen av Spears sin etterlengtede frihet. På Twitter mandag kveld gikk Spears ut og takket FreeBritney-bevegelsen for alt de har gjort for henne.

– #FreeBritney-bevegelsen....Jeg har ikke ord...på grunn av dere og deres motstandskraft i å frigjøre meg fra vergemålet, er livet mitt på vei i den retningen. Jeg gråt i to timer i natt fordi fansen min er de beste og det vet jeg, skrev hun.

Gjennom en årrekke har bevegelsen satt søkelys på vergemålet til Britney Spears og krevd forklaringer: