Det skjer i tirsdagens utgave av Se og Hør.

– Jeg ønsker ikke si noe mer enn at jeg heier på kjærligheten. Det har jeg alltid gjort, forteller Ari til kjendisbladet.

Han forteller videre at det har vært en enorm pågang etter at forholdet ble allmenn kjent for én uke siden.

– Märtha og min kjærlighet var grenseløs. Det å se at hun er glad og lykkelig gjør også meg godt. Jeg ønsker dem all lykke og kjærlighet de kan få, forteller han til Se og Hør.

Det var altså i forrige uke forholdet ble annonsert av prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrett i sosiale medier.

Stormforelsket Ari

Ari Behn har selv opplevd mediestormene som kommer med å både date og være gift med hele Norges prinsesse.

Det ble også massivt medieoppbud da det fargerike paret i 2016 annonserte at de ikke lenger var et par.

Selv har Ari for lengst funnet kjærligheten med Ebba Rysst Heilmann, fra Aris egen hjemby, Moss. De har vært et par siden sommeren 2016.

Ute på turné

Uttalelsene fra eksen kommer dagen etter at sjamanen og prinsessens turné startet i Stavanger.

De har fått kritikk for å både bruke Märtha Louises prinsessetittel og forholdet deres som markedsføringstaktikk i forkant av eventet.

Det var dog ikke tema i går, selv om prinsessen benyttet anledningen til å ta en knallhardt oppgjør med pressen.

Hun fortalte også om hvordan hun hadde søkt etter andres råd for å bli lykkelig, men at det bare gjorde at hun satt tilbake med en tomhetsfølelse. Nå er hun imidlertid lykkelig etter å ha funnet seg selv.

Da sjamanen og prinsessen søndag gjestet København med sitt arrangement, var det flere av deltagerne som brøt ut i gråt.

I Stavanger i går kveld var det felleshealing som sto på programmet, og Nettavisens reporter kunne melde om en intens stemning inne i lokalet.

Maler for millioner

Ari Behn har etter bruddet med prinsesse Märtha Louise fokusert fullstendig på kunsten. Det har nå sørget for at den eksentriske mossingen kan cashe inn millionbeløp.

Likevel later det til at han er mest opptatt av å være ute på veien for å treffe det norske folk.

– Jeg er folkekjær, og er glad i å reise og møte folk. Kunsten for eliten eller kunsten for folket er et skisma. Vi reiser rundt, som et reisende sirkus på et vis, til et gatekryss nær deg. Snart har jeg hatt 60 utstillinger på to år, fortalte han til Nettavisen i forrige måned.