*Nettavisen* Livsstil.

Ari Behns foreldre til «Skavlan»: - Det blir et sterkt, rørende og åpenhjertig intervju

Ari Behns foreldre til «Skavlan»:

TIL «SKAVLAN»: Lørdag kveld gjester foreldrene til Ari Behn, Marianne Behn og Olav Bjl, Skavlan for minnes sønnen slik han var for dem, og forteller hvorfor de har valgt være pne omkring selvmordet.

TIL «SKAVLAN»: Lørdag kveld gjester foreldrene til Ari Behn, Marianne Behn og Olav Bjørshol, Skavlan for minnes sønnen slik han var for dem, og forteller hvorfor de har valgt være pne omkring selvmordet. Foto: TV 2

TV 2 bekrefter at Ari Behns foreldre gjester «Skavlan» lørdag.

23.01.20 11:32

«Forfatteren og billedkunstneren Ari Behn tiltrakk seg mye oppmerksomhet som en del av kongefamilien, men først og fremst var han et nav i sin egen familie. Aris foreldre, Marianne Behn og Olav Bjørshol, kommer til «Skavlan» for å minnes sønnen slik han var for dem, og forteller hvorfor de har valgt å være åpne omkring selvmordet», er programbeskrivelsen til lørdagens sending av «Skavlan».

Torsdag bekreftet TV 2 at Ari Behns foreldre skal gjeste det populære programmet.

- Det blir et sterkt, rørende og åpenhjertig intervju, sier presseansvarlig for programmet, Jan-Petter Dahl, til Nettavisen.

«Skavlan» går på TV 2 lørdag klokka 22:30.

Ari Behns foreldre ga tidligere denne måneden et intervju med Se og Hør, der de fortalte om hans sykdomsleie før han gikk bort 1. juledag. De holdt også en gripende tale under minnestunden under bisettelsen i Oslo domkirke 3. januar.

– De siste årene har vi lidd med deg. Vært dine containere for lidelse og smerte, sjokk og sorg. Til tider var samtalene rå og vonde. Det er ikke slik i vår familie at vi ikke ser. Vi ser noen ganger mer enn det som føles godt, sa de blant annet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag