Ariana Grande langer ut mot Grammy-topp: - Du lyver om meg

SLÅR TILBAKE: Ariana Grande forklarer hvorfor hun valgte å trekke seg fra å opptre på Grammy-utdelingen. 

SLÅR TILBAKE: Ariana Grande forklarer hvorfor hun valgte å trekke seg fra å opptre på Grammy-utdelingen.  Foto: Kevin Winter / AFP / NTB Scanpix

Artiststjernen reagerer på uttalelser etter at det ble klart at hun trekker seg fra å opptre på Grammy-utdelingen.

08.02.19 20:23

LOS ANGELES (Nettavisen): Tirsdag ble det klart at superstjernen Ariana Grande (25) trekker seg fra sin opptreden på søndagens Grammy-utdeling.

Årsaken skal ha vært uenigheter om hvilke sanger Grande skulle framføre.

 

Grammy-produsentene ønsket at Grande skulle framføre giganthiten «7 Rings» i en medley, ikke i sin helhet, og de ønsket å velge selv en annen sang Grande skulle framføre.

Det førte til at Grande trakk seg, blant annet fordi hun følte seg fornærmet, meldte Variety.

Nylig gikk imidlertid Grammy-produsent Ken Ehrlich ut med en annen forklaring. Han hevdet at Grande trakk seg fordi hun følte det var «for sent for henne å sette sammen noe».

GRAMMY-PRODUSENT: Ken Ehrlich, her avbildet i 2013.  Foto: Frederick M. Brown (AFP/NTB Scanpix)

Det reagerte Ariana Grande kraftig på, skriver BuzzFeed News. Hun langet torsdag kveld ut mot Ehrlich.

- Jeg har holdt kjeft, men nå lyver du om meg. Jeg kan sette sammen en opptreden over natta og det vet du, Ken, skrev Grande på Twitter.

- Det var når min kreativitet og selvutfoldelse ble hindret av dere at jeg bestemte meg for å ikke delta. Jeg håper showet blir alt du håper det skal bli og mer enn det, fortsatte 25-åringen.

Ariana Grande er nominert til to Grammy-priser, en for «Best Pop Solo Performance» og en for «Best Pop Vocal Album» for albumer «Sweetener».

Hun utdypet sin forklaring om å trekke seg i en ny twittermelding.

- Jeg tilbød tre forskjellige sanger. Det handler om samarbeid, om å føle seg støttet. Det handler om kunst og ærlighet. Ikke politikk, ikke om å gjøre tjenester eller spille spill. Det er bare et spill, dere, og jeg beklager, men det er ikke musikk i mine øyne.

Grammy-utdelingen går av stabelen natt til mandag norsk tid. Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll er nominert i klassen «Best remixed recording» for «Stargazing (Kaskade Remix) – med Justin Jesso. Det er første gang han er nominert til Grammy.

I tillegg er nordmennene Morten Lindberg og Leif Ove Andsnes nominert i henholdsvis «Best Immersive Audio Album» og «Best Chamber Music/Small Ensemble Performance».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Musikk,

Mest lest på Puls

Annonsebilag