Bergensrapperen Regina Tucker er for de fleste kjent som Myra. Den 26-årige rapperen fra Bergen har nettopp gitt ut sitt debutalbum «Bokser & Ballerina», som handler om både artisten og privatpersonen Regina - den utadvendte og den tilbaketrukne siden av henne.

I ukens episode av Nettavisen-podkasten «Schendis» forteller Tucker at det er godt å rett og slett ha Myra som et slags skjold på scenen.

– Jeg tror, om jeg skal være helt ærlig, at når jeg er på jobb og skal på scenen, så ruster man seg fordi det er en sårbar posisjon å være i, forteller hun og fortsetter:

– Du skal stå foran masse folk og presentere noe du har laget og jobbet hardt med, og du skal leke jævlig deilig. Det kommer ikke sånn supernaturlig, i hvert fall ikke når man er oppvokst i et land med en ganske tydelig markert jantelov, legger artisten til.

Slet med å stå oppreist

Mange fikk øynene opp for Myra da hun deltok i Stjernekamp, og nå er hun på ny aktuell som mentor i «Norges nye megahit». Ikke nok med det, for på nyåret blir hun å se i «Hver gang vi møtes».

Men før innspillingen av det populære sangprogrammet skjer det noe som skal sette artisten kraftig ut av spill. Myra blir syk med korona og sliter med helt vanlige ting som å stå oppreist og får vondt å snakke.

I tirsdagens episode av Nettavisen-podkasten «Schendis» avslører hun hvor ille det faktisk gikk.

– Mens jeg var i studio i sommer hadde jeg ikke krefter til å stå, jeg sto lent opp etter veggen. Da ble jeg veldig frustrert og lei meg og tenkte «Hvorfor jeg måtte bli dårlig nå?»

Fryktet kollaps

Etter å ha blitt frisk opplevde Myra likevel å ha langvarige koronasymptomer, og i podkasten «Schendis» forteller hun at det lenge spøkte for «Hver gang vi møtes»-deltagelsen.

– Det var et ganske hardt kjør. Man løper rundt og gjør det man må gjøre. Jeg var veldig redd for at jeg skulle kollapse, innrømmer hun og legger til:

– Men nå er jeg veldig glad for at jeg står på to ben.

«Schendis» kan du høre overalt du hører podkast, eller i spilleren øverst i saken!

Følg @schendispod på Instagram: