Rockman

Artister «i kø» for å spille i Norge - Har aldri vært større konsertutvalgt

Foto: Bildecollage utført av: www.rockman.no

Publikums drøm kan bli arrangørens mareritt

Utvalget av konserter og festivaler har aldri vært større. Konsertmarkedet er nærmest "eksplosivt" og du kan nå snart få oppleve store internasjonale artister i en hver by og bygd i Norge.

Les også: ZZ Topp til Hamar

Hovedinntekstkilden for dagens artister er fra konsertinntekter, og det merkes til de grader på det enorme utvalget av konserter som nå tilbys.

Artister "i kø" for å spille i Norge

Store internasjonale artister står nærmest "i kø" for å holde konserter. Før i tiden var det nærmest en sensasjon når store internasjonale artister valgt å komme til Norge. I dag er den største utfordringen å finne nok ledige konsertarenaer.

Les også: Her finner du de feteste konsertstedene

Allerede nå er det bekreftet en stor mengde artister til Norge i 2019 der vi finner store internasjonale artister som bl.a. Rammstein, Kiss, ZZ Top, Metallica, The Cure, Phil Collins, Volbeat, Slayer, Foo Fighters osv.

Les også: Her er den store festivalguiden 2019

Publikums drøm kan bli arrangørens mareritt

Et slikt enormt utvalgt av konserter er jo en drøm for alle oss som elsker musikk, men gir samtidig en stor økende økonomisk utfordring for de ulike arrangører. Konkurransen om publikum er enorm.

Konsertpublikumet kan nå nærmest "velge og vrake" blant det enorme konsertutvalget, og det kreves nå spesielt mye av festivalarrangørene både på innhold, økonomi og administrativ drift. Svikter man her så kan gleden av å arrangere fort resultere i konkurs og økonomisk ruin.

Pssst! Det er allerede mange arrangører som sliter....!

Hvor mange konserter pleier du å oppleve pr. år?

Del dine kommentar på Rockman facebookside (her)

Les flere spennende saker på: Rockman.no

Sjekk ut Norges feteste spilleliste:

(NB! Spillelisten oppdateres jevnlig)

Trykk her for å følge spillelisten

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.