Gå til sidens hovedinnhold

ASAP Rocky arrestert rett før Norgesbesøk: La ut video av grov mishandling

ASAP Rocky:

Hevder han er uskyldig.

Torsdag skulle den amerikanske rapperen ASAP Rocky i utgangspunktet spille på Kadetten Music Festival i Sandvika. Nå avlyser rapperen konserten etter at han ble arrestert i Stockholm onsdag morgen.

- Det er beklagelig at det blir en avlysning så tett innpå åpning av dagens festivaldag, men dette er noe som er utenfor vår kontroll. Jeg vil gjerne presisere at resten av dagens artister er på plass og har gjort lydprøver, og det lover godt for en knall avslutning, som ikke står tilbake for en fantastisk musikalsk gårsdag, som ble avsluttet med Cardi B, sier festivalsjef Karina Næss Trosdahl til VG.

Ifølge den svenske avisen Aftonbladet ble rapperen Rakim Mayers, som han egentlig heter, arrestert og mistenkt for grov mishandling under et slagsmål i Stockholm som fant sted søndag kveld.

Hendelsen skal ha skjedd etter konserten rapperstjernen holdt under Smash festival i hovedstaden.

La ut video

Ifølge den svenske avisen Expressen ble det hele filmet. Filmen viser en mann i en hvit hettegenser, som kan identifiseres som ASAP Rocky. Mannen tar tak i en mann på gata for deretter å hive ham i bakken. Tre andre menn deltok også i opptakten.

Deretter skal den angivelige ASAP Rocky og vennene hans ha forlatt mannen bevisstløs. Polititet og ambulanse kom til stedet kort tid etter.

Senere la rapperen ut to nye videoer i sosiale medier der han viser sin side av saken. I videoene ser man blant annet at en av sikkerhetsvaktene til rapperen spør to unge menn om å slutte å følge gruppen. Etter å ha forsøkt å vise bort de to mennene oppstår et slagsmål, der en av dem slår sikkerhetsvakten i hodet med et par sorte hodetelefoner.

- Jeg er uskyldig

På Instagram-stories onsdag skriver rapperen at han er arrestert, men at han er uskyldig.

- Det har skjedd en pågripelse av personen i løpet av natten, bekrefter Karin Rosander i politiet til Expressen

Han er også ventet å spille under Longitude Festival i Dublin og Wireless Festival i London. Det er foreløpig ikke kjent om han dukker opp dit.

Kommentarer til denne saken