*Nettavisen* Livsstil.

Asgeir Borgermoen trekker seg fra «Farmen» etter overveldende beskjed

«Farmen kjendis»:

TREKKER SEG: Asgeir Borgermoen trekker seg fra «Farmen kjendis» etter overveldende beskjed fra samboeren hjemme.

TREKKER SEG: Asgeir Borgermoen trekker seg fra «Farmen kjendis» etter overveldende beskjed fra samboeren hjemme. Foto: TV 2

- Det er viktigere ting som skjer i livet mitt nå enn det å være her, uttalte Asgeir Borgermoen under onsdagens episode av «Farmen kjendis».

18.03.20 21:17

I Januar tidligere i år ble det kjent at den tidligere barne-TV-profilen og «Farmen kjendis»-deltakeren Asgeir Borgermoen (48) hadde blitt pappa for første gang til en liten jente.

Den gledelige nyheten ble aller først kjent i sommer, etter at Borgermoen hadde kommet hjem fra «Farmen kjendis»-innspillingen. Det var nemlig inne på «Torpet», spin off-serien til «Farmen», at Borgermoen fikk vite at samboeren Heidi Ottesen Sandmo ventet parets første barn sammen.

Beskjeden fikk Borgermoen i et brev fra Sandmo inn på gården, og det hele endte i en svært rørende og tårevåt affære.

Les også: Adrian Sellevoll i tottene på Mímir Kristjánsson etter «Farmen»-exit

Trekker seg

Etter at Borgermoen vant «Torpet» tidligere denne uken, kom han inn på «Farmen»-gården igjen som en fullverdig deltaker av «Farmen kjendis».

Oppholdet varte imidlertid ikke lenger enn sist han var der.

Klikk på bildet for å forstørre. TUNG BESKJED: Asgeir Borgermoen meddeler beskjeden om at han ønsker å forlate de andre deltakerne under onsdagens episode av «Farmen kjendis».

TUNG BESKJED: Asgeir Borgermoen meddeler beskjeden om at han ønsker å forlate de andre deltakerne under onsdagens episode av «Farmen kjendis». Foto: TV 2

Den overveldende beskjeden han hadde fått noen dager før gjorde at trangen til å reise hjem ble enda større.

- Det er viktigere ting som skjer i livet mitt nå enn det å være her, uttalte Asgeir Borgermoen til de andre deltakerene under onsdagens episode av «Farmen kjendis».

Til de andre deltakernes fulle forståelse forlot Borgermoen gården samme dag.

- Holdt den egentlige grunnen hemmelig

Til Nettavisen forteller Borgermoen at det var mer enn bare beskjeden om at han skulle bli pappa som gjorde at han valgte å reise hjem.

- Da jeg vant «Torpet» og skulle reise inn på «Farmen»-gården fikk jeg lov til å kontakte de hjemme for å gi beskjeden om at jeg ble litt lenger. Og da jeg snakket med Heidi skjønte jeg at det var noe hun ikke fortalte meg, og den tanken klarte jeg ikke å slippe, forteller han.

Les også: Vidar Villa: – Jeg tapte hundretusener på «Farmen»-oppholdet

Dermed ble de tre dagene på gården svært vanskelige, og Borgermoen klarte ikke å få tanken om hva det kunne være ut av hodet.

- Jeg fikk det ikke ut av hodet, noe som gjorde at jeg fikk et helt annen perspektiv. Jeg fikk en følelse av at det absolutt ikke var her jeg skulle være, men hjemme. Og da ble hele oppholdet på «Farmen» veldig meningsløst for meg, sier han.

Borgermoen valgte imidlertid å ikke fortelle om dette til produksjonen nettopp fordi han på det tidspunktet ikke visste hva det dreide seg om, og at han følte at det ble for privat å dele.

Holdte på å miste barnet

Etter at Borgermoen dro hjem og møtte sin gravide samboer, var han svært takknemlig for at han valgte å trekke seg fra TV-programmet.

- Det viste seg å stemme at jeg hadde rett. Det var komplikasjoner i svangerskapet, og vi holdt på å miste barnet, forteller Borgermoen til Nettavisen.

- Så det var helt riktig av meg å dra hjem. Det ble heller en kamp for tilværelsen her hjemme, noe som også er en mye viktigere kamp å vinne, fortsetter han.

Heldigvis gikk alt bra med den lille jenta som ble født i januar, og nå for tiden koser paret seg i tilværelsen som småbarnsforeldre.

Les også: Hege Bøkko gråt da hun måtte forlate Farmen Kjendis: – Angrer på én ting

Snart finale

Asgeir Borgermoen forlot gården bare en uke før finaleuken er i gang inne på gården.

Neste uke er det nemlig duket for den siste uken inne på «Farmen kjendis» for de resterende deltakerne, der Hanna-Martine Slåttland Baller (20) sto overfor et tøft førstekjempevalg denne uken.

Valget havnet på Erik Alfred Tesaker (40), som på søndag skal kjempe den siste tvekampen denne sesongen mot en utfordrer han velger selv.

«Farmen kjendis» sendes på TV 2 tirsdager, onsdager og søndager klokken 20.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag