Som en av landets største artister er det mange som er nysgjerrige på hva som skjer i privatlivet til sangstjernen Astrid S (25), men det ønsker hun derimot ikke å si noe om.

– Det kan jeg ikke si noe om, svarer 25-åringen på spørsmål fra Nettavisen om hun har kjæreste eller ikke.

Videre utdyper hun hvorfor hun ikke vil si noe om temaet:

– Folk får høre på musikken min, så tenker jeg at det får være det. Jeg vet ikke, jeg har ikke noe å si om det, sier hun.

Utleverer seg gjennom musikken

Astrid S er imidlertid ikke alene om å holde kortene tett til brystet hva gjelder privat- og kjærlighetslivet sitt. Det er det mange som har gjort før henne, og overfor Nettavisen forteller sangstjernen hvorfor hun gjør det samme i sitt liv:

– For min del tror jeg det er fordi jeg er så veldig utleverende i musikken, sier hun.

Videre legger Smeplass til at hun setter pris på å være privat.

– Det er deilig å ha noen ting for seg selv. Jeg skjønner at folk er nysgjerrige, men jeg tenker at det ikke er så veldig relevant. Så jeg tenker det er trassen i meg, at jeg synes det er gøy å ha det for meg selv, legger den kjente 25-åringen til.

Gledet seg til fest

Nettavisen møtte «Hurts So Good»-sangeren i anledning den årlige sommerfesten til Universal, på Skillebekk i Oslo.

Les også: Kjendisene samlet for fest: – Håper jeg kan ta del i en skandale

Smeplass er selv i stallen til Universal Music, og legger ikke skjul på at hun gleder seg til fest.

– Jeg tror jeg er ganske mye på fest. Jeg prater veldig mye, og blir veldig impulsiv. Så jeg sliter mye med fylleangst, for jeg føler alltid at jeg har snakket og gjort altfor mye. Men jeg tror folk synes det er gøy å være på fest med meg, sier hun.