Gå til sidens hovedinnhold

Aurora Gude: - Han overrasket meg med en ring, og jeg trodde han skulle fri

Julespalten

Aurora Gude, kjent fra blant annet «Paradise Hotel», skal feire nyttårsaften i ny leilighet.

I denne julespalten forteller kjente norske personer om sine planer for julen, om hvordan de har opplevd året som har gått og om ønsker for det nye. Fra oss til deg: God jul!

Aurora Gude (28), TV-personlighet, influenser og tidligere realitydeltaker:

Hvordan og med hvem skal du feire jul i år? - I år skal jeg feire sammen med kjæresten min, mamma, søsknene mine, deres samboere og nevøene mine.

Les også: Internett går amok: - Kan du se hva som feiler alle bildene av Charles og Diana?

Les om andre kjendisers juleplaner og ønsker for 2021 nederst i saken!

Hva er ditt beste og verste juleminne? - Mitt beste juleminne var da jeg var liten og snoket i gavene før de lå under treet. Søsteren min og jeg ønsket oss Furby’s, og vi klarte skjønne på pakkeformen at det var det vi fikk. Pappaen min (døde da jeg var 10 år), sørget alltid for å gjøre julen så magisk som mulig, og jeg savner enda julen mens han levde. Det verste minnet jeg har må være en gang Haakon (kjæresten) overrasket meg med en ring, og jeg trodde han skulle fri. Hele familien satt og så på, og jeg virket skikkelig misfornøyd med gaven, for jeg hadde ikke sett ringen komme - det var heldigvis ikke et frieri!

Les også: IT-eksperten krystallklar: –⁠ Ikke bruk QR-koder

Nyttårsaften, hvordan blir feiringen? - Vi har nettopp kjøpt leilighet i Lier, og jeg skal feire der sammen med Haakon og en av mine nærmeste venner + hundene.

Hvis du skal beskrive 2020 i én setning? - 2020 Har vært året jeg har lært å sette pris på hva jeg allerede har.

Les også: Slik gikk det med stjernene fra første sesong av «Hotel Cæsar» (+)

Ditt største ønske for 2021? - Jeg håper på at 2021 kan gi flere muligheter innen tv, og ikke minst at man kan leve mer normalt igjen.

Hva er dine planer for det neste året? - Neste år er planen å bli ferdig med bachelor i HR og personalledelse, slik at jeg får mer frihet til å jobbe med blogg og sosiale medier. Ellers er året ganske blankt.

Les også: De ti mest minneverdige øyeblikkene fra Paradise Hotel

Her er flere svar i Nettavisens julespalte:

Kommentarer til denne saken