Gå til sidens hovedinnhold

Avdøde Steve Jobs datter vakte oppsikt på catwalken. Nå hylles hun av datteren til Bill Gates

Se hva vi fant...

Eve Jobs vakte ikke bare oppsikt hos motejournalistene.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I helgen vakte datteren til den avdøde Apple-gründeren Steve Jobs, Eve Jobs (23), oppsikt på cartwalken i Paris.

Før Steve Jobs døde i oktober i 2011, 56 år gammel, var det yngstedatteren Eve den han forutså som skulle ta over Apple i fremtiden. Nå, ti år senere, ser det derimot ut til at Eve har valgt å gå sine egne veier.

Les også: Det ene spørsmålet Steve Jobs stilte sin sjefdesigner nesten hver dag

Forrige uke dukket nemlig 23-åringen opp på catwalken i Paris i forbindelse med Coperni Fashion Show, sammen med supermodeller som Gigi Hadid, Paloma Elsesser og Adut Akech, skriver Expressen.

Opptredenen vakte stor oppsikt der internasjonale magasiner som Savoir Flair omtalte modeldebuten.

– Datteren til Steve Jobs, Eve Jobs, markerer seg i modellverdenen, skriver de blant annet på Instagram.

Men det er ikke bare moteverden som lar seg begeistre over catwalkdebuten. På Instagram har også datteren til Bill Gates, Jennifer Gates (25), tatt til tastaturet.

I etterkant av motevisningen la nemlig Eve Jobs ut en hyllest til Coperni og gratulerte moteteamet, noe Jennifer Gates tilsynelatende lot seg begeistre av.

– For en visjon! Gratulerer, kjære, kommenterer Gates til bildet som i skrivende stund har høstet over 150 kommentarer.

Både Jennifer Gates og Eve Jobs har gjort det stort innenfor hestesporten og kjenner hverandre godt fra ulike miljøer.

Ifølge Page Six skal designet på vesken, som Eve Jobs bar under motevisning, ha vært inspirert av Iphone sitt Apple-ikon.

Zlatan slo på stortromma på sin egen bursdag

Søndag fylte den verdenskjente, svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic 40 år, og feiringen gikk ikke akkurat ubemerket hen.

I tillegg til å bli feiret med en gigantisk kake sammen med fotballaget AC Milan, som Ibrahimovic viste stolt frem på Instagram søndag, vet fotballspilleren hvordan han skal ta vare på seg selv også.

På Instagram samme dag som den overdådige kaken ble skåret opp og trolig spist, delte 40-åringen også et bilde av hva han ga til seg selv i 40-årsgave.

– Gratulerer med dagen til Zlatan, skriver han på Instagram til sin splitter nye gull-Ferrari.

Ifølge Expressen og Football Italia er det trolig ikke snakk om hvilken som helst Ferrari med tanke på at hans forrige bilkjøp var en Ferrari Monza SP2 til rundt 20 millioner kroner.

Ble pappa for femte gang. Nå vil han ha flere barn

En annen mann som vekker oppsikt om dagen, imidlertid av helt andre grunner, er den britiske TV-kokken Gordon Ramsay (54).

For to år siden kunne Ramsay juble over å bli pappa for femte gang sammen med kona Tona Ramsay (47). Babynyheten sjokkerte mange fans, som kanskje trodde at Ramsay og kona kanskje så frem til livet uten små barn.

Les også: Denne kommentaren får Gordon Ramsay til å rase: – Faen ta dere

I et nylig intervju med Daily Mail, gjengitt av Daily Star, kan imidlertid TV-kokken avsløre at han ikke er helt lei av småbarnslivet ennå og spøkte om at kona var gravid igjen.

– Tana kommer til å drepe meg. Jeg tuller. Neida, vi diskuterte om vi skulle få en baby til, og jeg sa det var en god idé, sa Ramsay og rettet opp spøken.

– Da sa hun: «Vel, la oss begynne å planlegge», og sa svarte jeg: «Herregud, vent litt. Jeg kommer til å bli den eldste pappaen på skolen. Hva skal vi gjøre med idrettsdagen, da?», uttalte Ramsay videre.

Til tross for den tullete sjargongen understreket Ramsay likevel at paret har vurdert et barn til på ekte, fordi tiden de bruker med sønnen Oscar (2) har gitt dem en stor glede i hverdagen.

– Han har gjort oss superaktive, og bedre foreldre, sier Ramsay.

Paret har som nevnt fem barn: Elizabeth (19), Megan (23), Jack (21), Holly (21) og lille Oscar.