Gå til sidens hovedinnhold

Avis: - Zac Efron er singel igjen

Se hva vi fant...

Etter ti måneder skal det angivelig være slutt mellom skuespilleren Zac Efron og modellen Vansessa Valladares.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Den siste tiden har det blitt spekulert på om han nok en gang skal være singel, etter at rykter om at det skal være slutt mellom han og modellen Vanessa Valladares (25) skøyt fart.

Ifølge The Daily Telegraph skal det nå være hold i ryktene.

Paret, som angivelig skal ha begynt å date i fjor sommer, ble sist sett sammen i april på vei til Blue Maountains for en fjelltur. Ifølge Mirror flyttet også paret inn sammen i januar, og har utad virket som et svært lykkelig par som stadig dro på reiser og utflukter sammen.

En kilde hevder også at de to skal uoffisielt ha forlovet seg.

Hva som skal være årsaken til bruddet er ikke kjent, og verken Zac Efron eller Vanessa Valladares har kommentert påstandene om brudd.

Mottok privat melding fra hertuginne Meghan

I oktober i fjor opplevde den amerikanske supermodellen og programlederen Chrissy Teigen (35) det verst tenkelige da hun mistet sønnen Jack under en spontanabort. I et nylig intervju med TV-programmet «Watch what happens live – After Show» avslører Teigen at hun i etterkant av den tragiske hendelsen fikk god støtte fra venninnen, hertuginne Meghan (39).

– Hun har vært så snill med meg helt siden vi fant kontakten. Hun skrev til meg angående lille Jack. Hun er virkelig så fantastisk og så snill som alle sier at hun er, svarer Chrissy på spørsmålet fra en seer om hennes personlige forhold til hertuginnen, gjengitt av Metro, Hello! og People.

Chrissy Teigen, som ble kjent med Meghan da de begge var med i programmet «Deal or No Deal» for flere år siden, har flere ganger støttet hertuginnen gjennom flere stormer. Under intervjuet med «Watch what happens live» tar hun også hertuginnen i forsvar.

– Jeg blir sånn «Herregud. Hva er galt med folk som prøver å få dette mennesket til å fremstå som så ondsinnet og gal?», sier Chrissy og forteller at hun også har sett det mye omtalte intervjuet med Oprah der hertuginne Meghan og prins Harry kom med harde anklager mot det britiske kongehuset.

– Hun er veldig ærlig og åpen. Jeg tror sannheten har vært sannheten helt siden start, sier Chrissy.

Les også: Prins Harry med personlig brev til pappa

Brukte Kim Kardashian som inspirasjon til hertuginne-rolle

Meghan Markle er visstnok ikke den eneste amerikaneren som kler hertuginne-roller. I hvert fall hvis man skal tro skuespilleren i den mye omtalte kostymedrama-serien «Bridgerton», Nicola Coughlan (34).

I serien spiller Coughlan rollen som Penelope Featherington, den yngste datteren i sositetfamilien Featherington. Familien er svært opptatt av velstand, et godt omdømme og er ofte roten på dramatikk i serien, noe som ifølge Coughlan minner henne om en helt spesiell familie.

På Twitter avslører 34-åringen at hun og de andre skuespillerne hentet mye inspirasjon fra den verdenskjente realitystjernen Kim Kardashian (40) og familien hennes.

– Vet Kardashian at de var en enorm inspirasjon for Featheringtons, og at vi snakket om dem hele tiden under våre klesskift? Jeg føler at hun burde vite dette, skriver Coughlan på Twitter og har tagget Kim Kardashian.

– Vi diskuterte dette hele tiden. Jeg tror Prudence og Phillipa (søstrene til Penelope) er veldig Khloé og Kourtney. De er bestevenner, mens Penelope er en veldig suksessrik businessdame som minner meg veldig om Kim. Hun er også en veldig flink detektiv, skriver hun videre.

Flere kastet seg på tråden og ble helt overbevist om at Kardashian-søstrene måtte være en inspirasjon til manuskriptet. Også Kim Kardashian ble sjokkert over den slående likheten, og ble svært engasjert over det Coughlan skrev.

– Hva? Jeg er helt fra meg. Denne meldingen ble sendt til meg i en Bridgerton-gruppechat jeg har. Kan jeg plis komme til neste klesprøve? Det hadde gjort livet mitt! Jeg elsker deg, Lady W! Svarer Kardashian på Twitter.