Det har vært et begivenhetsrikes år for Isabelle Ringnes (34), og det er mye gründeren kan glede seg til i tiden fremover.

Ikke bare ble hun forlovet i mai, tre måneder senere kom gladnyheten om at hun venter sitt første barn sammen med forloveden.

Les også: Isabelle Ringnes er gravid: – Det er veldig, veldig stas

Nylig gjestet milliardærdatteren podkasten til Tone Damli, «Råning med Tone». I den ferske episoden bretter 34-åringen ut om det romantiske frieriet som fant sted i verdens mest romantiske by.

Men alt gikk ikke helt etter planen.

Forstyrret frieriplanene

Ringnes og kjæresten, som ikke ønsker å stille opp med fullt navn, ble et par våren 2021. Da de skulle feire ett års dagen i Paris i år, hadde han lagt noen helt spesielle planer.

Ifølge Ringnes var det veldig viktig for samboeren at dagen skulle bli så romantisk som mulig, og 34-åringen trodde de bare skulle nyte en koselig piknik og ta en romantisk båttur sammen.

Tanken om et romantisk frieri i Frankrike hadde ikke slått henne.

– Jeg tenkte jo bare at det var så hyggelig. Nå er det skikkelig feiring her, sier hun i podkastepisoden.

Les også: Milliardærdatteren om kjærlighetslivet: – Svært takknemlig for å ha truffet den store kjærligheten

Under en romantisk piknik på en gressflekk i Paris, var kjæresten omsider klar for å gå ned på kne. Men så skjedde det noe helt uforutsett.

– Vi hadde satt oss på en liten gressflekk, men plutselig måtte jeg tisse. Så jeg bare satt meg og tisset på den flekken, avslører Ringnes.

Overfor Nettavisen forsikrer Ringnes at hun ikke tisset i full offentlighet, ettersom gressletta var for det meste forlatt da paret var der.

Men det hun ikke visste, var at hun nettopp hadde ødelagt frieriet som hennes fremtidige ektemann hadde planlagt. Ifølge 34-åringen skal det ha satt en liten demper, og derfor måtte samboeren hennes tenke annerledes.

Trodde ringen var borte

Til tross for den noe uforutsette hendelsen, ble det likevel frieri.

Frieriet skjedde heller under en romantisk båttur, og da Ringnes hørte lyden av en ringeske åpne seg, skjønte hun endelig hva som var i ferd med å skje.

– Jeg tror ikke han egentlig fikk fullført før jeg kastet meg over han, og sa ja flere ganger, sier Ringnes i podkasten.

Til Nettavisen sier Ringnes at frieriet var helt perfekt, og selv om planene ble endret, ville hun ikke endret på noen ting.

Milliardærdatteren legger ikke skjul på at hun ble svært ivrig, og med et høyt adrenalinivå var hun redd for at hun hadde klart å kaste vekk ringen.

Samboeren fikk heller ikke muligheten til å plassere forlovelsesringen på 34-åringens finger.

– Jeg tok tak i esken og satte ringen på selv, og han svarte med at det var meningen at det er han som skal gjøre det, ler Ringnes.

Utsetter bryllupet

Drøye fem måneder etter forlovelsen, har ikke paret hastverk med å offisielt bli mann og kone helt ennå. Som nevnt venter paret sitt første barn i år, noe Ringnes avslørte på Instagram i august.

Foreldrerollen kommer dermed til å bli parets største fokus fremover, og dermed blir bryllupet satt på vent.

– Livet er langt, og vi har lyst til å bruke god tid på de aller fineste stundene i livet som jo barn og bryllup er, sier Ringnes om å utsette bryllupsplanleggingen.

Les også: – Vi får ikke likestilling før det er like mange udugelige kvinner i toppen

Da Nettavisen tok en prat med den vordende moren i august, kunne hun avsløre at hun var kommet halvveis i svangerskapet.

Om det blir en liten jente eller en gutt Ringnes og Skage snart blir foreldre til, har de imidlertid valgt å holde kun for seg selv.

Ifølge milliardærdatteren er barnets kjønn ikke det viktigste.

– Det viktigste er at hen skal vokse opp uten å begrenses av kjønnsstereotypier, sa hun til Nettavisen da.