For omtrent en måned siden ble Emilie Stordalen (31) og forloveden Jens Bredberg (40) foreldre for første gang.

31-åringen har siden den gang vært ordknapp om livet som mamma, men i en spørsmålsrunde på Instagram åpner den nybakte moren opp om hvordan graviditeten og tiden etter fødsel har vært.

Emilie Stordalen har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Les også: Hotellkongen tok med seg kjæresten på teateråpning: – Ekstra spennende

– Noen tøffe måneder

På Instagram får Stordalen blant annet spørsmål om hvordan hun har det, og da røper 31-åringen at hun har hatt noen tøffe måneder.

«Jeg har det bra! Jeg hadde noen tøffe måneder som gravid, så føler jeg fikk livet tilbake i gave etter fødselen», svarer hun.

Videre skriver Stordalen at hun trives overraskende bra i mammaperm, men at hun er litt rastløs. Til tross for det føler 31-åringen at hun har funnet en god balanse mellom det «gamle» livet og den nye tilværelsen.

Les også: Skaden i ørene ble skjebnesvanger for Emilie Stordalen: – Skikkelig tøft

Kommer med avsløring

Hotellarvingen ble som nevnt mamma for knapp en måned siden, og gjennom graviditeten kom hun stadig med oppdateringer. Barnets kjønn holdt hun imidlertid for seg selv helt fram til fødselen.

«Our baby boy», skrev den nybakte moren på Instagram til sine 51. 000 følgere. I ettertid kom det fram at sønnens navn er Teddy.

Nå kommer hun med en avsløring rundt navnet.

Les også: Jorun Stiansen om baby-spørsmålet: – Har provosert en del folk

I et spørsmål fra en av følgerne om hva barnet skulle hete dersom det ble en jente, svarer nemlig Stordalen at barnet ville fått samme navn uavhengig av kjønn. Navnet ville imidlertid blitt endret fra «Teddy» til «Teddie».

«Teddie, er det kuleste jentenavnet jeg vet, men så ble det en gutt – og for meg var han fremdeles en Teddy», svarer 31-åringen.